Onze prijzen worden niet verlaagd tussen nu en Black Friday
Op deze pagina vind je onze beste prijzen voor alles wat met Nespresso®, Dolce Gusto®, Tassimo®, Senseo®, koffiebonen en koffiemachines te maken heeft.

Tot volgende Black Friday!

Terwijl de opwinding van Black Friday wegebt, blijft onze toewijding aan betaalbare prijzen bestaan! Bezoek onze website en ontdek meer dan 1000 producten die passen bij elk budget en elke smaak.

Of bekijk hieronder onze bestsellers voor uw koffiemachine!


Voor Dolce Gusto®

Toon meer

Voor Nespresso®

Toon meer

Voor Tassimo®

Toon meer

Voor Senseo®

Toon meer

Koffiebonen

Toon meer

Voor Nespresso® Professional

Toon meer

Koffiemachines

Dolce Gusto®

Nespresso®

Koffiebonen

Senseo®

Tassimo®

Nespresso® Professional

Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen

100 dagen herroepingsrecht

Geweldige aanbiedingen de hele maand november

Dynamite Zero 12Dynamite Zero 12
L'OR BaristaL'OR Barista
Lavazza Qualita Oro 1000gLavazza Qualita Oro 1000g

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn producten?

We verpakken en verzenden de bestellingen elke dag, en je kunt je pakket binnen 3-5 werkdagen verwachten. Tijdens drukke periodes zoals Black November kan de levering iets langer duren.

Hoe kies ik de juiste machine? 

We weten dat er veel opties voor machines zijn, en het kan intimiderend zijn om de juiste te kiezen. Maar onze medewerkers van de klantenservice staan altijd klaar om je te helpen de juiste keuze te maken!

Zit er garantie op de machines?

Ja! Wanneer je een machine van Kaffekapslen koopt, heb je 2 jaar garantie.
Als je merkt dat je machine niet werkt zoals het hoort, neem dan contact op met onze diensten zodat zij het probleem kunnen bekijken. Lees hier meer over klachten.

 

 

Wat is Black November?

Black November komt van Black Friday, een feestdag die origineel vanuit de Verenigde Staten komt. Black Friday is de dag na Thanksgiving, een Amerikaanse feestdag die gevierd wordt op de vierde donderdag van November. Op Black Friday bieden winkels over het algemeen een grote hoeveelheid aan kortingen en acties aan. Mensen staan soms uren lang in de rij om deze kortingen in handen te krijgen, de meeste van deze om cadeautjes in te slaan voor de Kerst tegen een mooie prijs.

Winkels en webshops over de hele wereld zijn langzaamaan met deze actie mee gaan doen, en Black Friday is ondertussen al veranderd naar Black Week en, nu ook, Black November. Bij Kaffekapslen hebben wij het geheel van November gekozen om te zorgen dat al onze klanten een kans krijgen om gebruik te maken van onze bundels en aanbiedingen tegen een lagere prijs dan normaal.

 

 

Kaffekapslen en Black November

Het doel van Kaffekapslen is om het hele jaar lang lage prijzen aan te bieden. Wij bieden daarom ook een Prijsgarantie! Wij streven er naar om de laagste prijzen online te bieden zodat al onze klanten hun favoriete drankjes kunnen drinken zonder enige zorgen over een budget. Omdat wij een webshop zijn hebben wij ook het voordeel dat deze producten gewoon direct aan huis geleverd kunnen worden. Hierdoor is er geen nood om van winkel tot winkel te rennen om je favoriete koffie te vinden! Naast het feit dat je online kan bestellen is er ook het voordeel dat wij een enorm grote variatie aan smaken en stijlen beschikbaar hebben en dat is iets waar wij trots op zijn. Wij zijn daarom ook een van de beste aanbieders van koffie capsules in Europa en dat maakt ons trots!

Tijdens Black November maken wij onze prijzen nog veel lager dan normaal. Dit is het perfecte moment voor onze klanten om de voorraad aan te vullen, nieuwe smaken te proberen of wellicht een machine aan te schaffen. Het is dan ook de perfecte tijd voor onze klanten om kerst cadeautjes voor vrienden en familie in te slaan. Misschien wilt er iemand een specifieke machine? Of misschien zouden zij wel wat andere soorten koffie willen proberen? Het is allemaal mogelijk.

Onze Black November prijzen zijn toepasselijk op alle machines en producten van Dolce Gusto®, Tassimo®, Senseo® en Nespresso®. Daarnaast ook op de koffiebonen.