Beschrijving

Met Senseo Original zet je in slechts één minuut een kopje of mok van je favoriete koffie. Dit Senseo-apparaat kan zowel grote als gewone kopjes koffie zetten. Daarnaast kun je het apparaat gebruiken om 2 gewone kopjes te zetten in plaats van één grote. Deze machine zet normale koppen (ongeveer 100ml) en grote koppen (ongeveer 200ml).

Als je een Senseo-apparaat hebt, krijg je toegang tot een grote keuze aan verschillende soorten koffie, koffiespecialiteiten en chocolademelk. Je krijgt dus volop gelegenheid om nieuwe favorieten te vinden en het is ook mogelijk om iets voor het hele gezin te vinden.

Senseo Original zet koffie met koffieboosttechnologie. Het geeft een rijkere en vollere smaak doordat de koffie wordt verdeeld via 45 aroma-mondstukken. Op deze manier wordt het water optimaal verdeeld over de gehele senseopad en komt de volledige smaak en geur vrij in de koffiepad. Daarnaast zorgt het Crema Plus systeem ervoor dat je koffie een fijne en zachte cremalaag krijgt.

Philips test de machines 10.000 keer voordat ze de consument bereiken. Ze doen dit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van topkwaliteit is, bij elke kop die je zet. Koffieapparaten zoals het Senseo-apparaat zetten koffie onder hoge druk - als deze druk wegvalt, zal de machine niet het verwachte resultaat kunnen geven. Als je een Senseo-apparaat gebruikt, weet je zeker dat je eerste kopje niet je laatste zal zijn.

Senseo Original heeft een automatisch uitschakelsysteem dat het apparaat automatisch uitschakelt na 30 minuten als deze niet in gebruik is. Dit betekent dat je altijd een extra kopje kunt maken als de aandrang ontstaat, maar ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over stroomverbruik en het milieu als je vergeet hem uit te zetten.

Deze machine is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Een aantal onderdelen kan in de vaatwasmachine, de rest kan je met een natte doek doen. Vergeet niet om de machine regelmatig te ontkalken om de levensduur van het apparaat te verlengen.

Model: HD6553

Specificaties

Stuks

1

Merk

Philips

Capsule systeem

Senseo

Senseo Original (zwart)

Koffiezetapparaat voor pads

(13)

Recensies (13)

Degelijk product en op tijd geleverd. Lees meer
heel content over Lees meer
machine werkt niet Lees meer
Iets ianger wachten op bestelling aar correcte afhandeling et efficiente communicatie Lees meer
alles in orde, verzending, toestel Lees meer
J’utilise la machine depuis 15 jours, je n’ai rien à en redire, le café est bon et cafetière fonctionne normalement. Lees meer
Eenvoudig model, het doet wat het moet dus dik tevreden. Lees meer
Je suis très contente, service rapide, bon produit. Je recommande cette société Lees meer
Ik maak heerlijke koffie uit mijn Senseo Original. Lees meer
Zeer eenvoudig en gemakkelijk te bedienen koffie toestel. Het water warmt heel snel op. Op 2 minuten tijd kan je genieten van een lekkere tas verse home made koffie
Lees meer
Heel te vreden van, door de automatische stop is uw dolce gusto altijd perfect.
Mooi design
Lees meer
Heel te verder werkt heel goed en snel , een aanrader Lees meer
Met een door bpost verloren gegane zending hebben jullie dat voor ons zo spoedig mogelijk op te lossen door een nieuwe zending waarvoor we jullie erg dankbaar zijn nogmaals DANKJEWEL Lees meer