Beschrijving

Compact, minimalistisch, gebruiksvriendelijk, dit is de perfecte capsulemachine voor alle liefhebbers van koffie. 

De Nespresso® Essenza Mini is een kleine machine die overal kan worden verborgen zodat u gemakkelijk toegang hebt tot koffie. Het kan in de keuken staan, in de koffiehoek van uw woonkamer, op kantoor, in uw vakantiehuis... Dankzij het kleine formaat kunt u het gemakkelijk plaatsen waar u maar wilt, en dankzij de zwarte kleur past het bij elk decor.

Deze machine is gemaakt voor Nespresso® machine compatibele capsules, verkrijgbaar in verschillende smaken en stijlen. Met een Nespresso® Essenza Mini machine betreedt u een wereld van koffie met een aantal onvoorstelbare mogelijkheden. 

Naast het design is het gebruik van de machine een fluitje van een cent. Druk op een van de twee knoppen om de machine aan te zetten, plaats de capsule van uw keuze en druk op de knop voor espresso of lungo, afhankelijk van uw voorkeur of de indicatie op het pakje. Met een druk van 19 bar smaakt de koffie als vers gemalen koffie, net als in een café, en de crema bovenop is zijdezacht.

Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter water, zodat u meerdere kopjes achter elkaar kunt zetten voordat u het moet bijvullen. 

Met uw eigen Nespresso® Essenza Mini geniet u nog meer van uw koffiepauzes. Wat wilt u nog meer dan snel brekende capsules?

Het wordt aanbevolen om uw capsulemachine eens in de drie maanden te ontkalken (of vaker als u veel koffie drinkt of hard water hebt). Onderhoudsproducten voor uw machine vindt u bij Kaffekapslen!

Informatie over de machine :

  • Afmetingen: 39cm x 31cm x 14cm
  • Gewicht: 3,14 kg
  • Druk van 19 bar
  • Schakelt automatisch uit na 9 minuten inactiviteit
  • 0,6 l waterreservoir

Specificaties

Stuks

1

Merk

Nespresso®

Capsule systeem

Nespresso

Essenza Mini - Nespresso®

Capsulemachine voor Nespresso®

Recensies (0)