Beschrijving

Morning Café is een sterke en krachtige ochtendkoffie vol smaak en kracht. Perfect om je dag een kickstart te geven. Morning Café zit al jaren in ons assortiment in een normale maat, deze variant is XL, waardoor je elke keer dat je koffie zet een nog grotere kop krijgt.

Deze verpakking bevat 21 capsules, in vergelijking met de normale 16 capsules.

Specificaties

Aantal capsules

21

Aantal kopjes

21

Merk

Tassimo

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

26.04.2025

Morning Café XL

21 capsules voor Tassimo

(4)

Recensies (4)

Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte koffie om mijn ochtenden een kickstart te geven, en ik denk dat ik het gevonden heb met de Morning Café XL die ik koop op webshop Kaffekapslen.be. Deze koffiecapsules hebben mijn ochtendritueel echt naar een hoger niveau getild.

Allereerst valt de smaak op. De koffie uit deze capsules is rijk en vol van smaak, met een heerlijke aroma die de hele keuken vult zodra ik de machine aanzet. Het heeft een mooie balans tussen kracht en zachtheid, precies wat ik zoek in mijn ochtendbrouwsel. Het is niet te sterk, maar geeft me zeker die nodige cafeïnekick om de dag goed te beginnen.

Wat ik ook leuk vind aan deze kapsels is het gemak. Geen gedoe met het meten van koffie of knoeien met gemalen bonen. Gewoon de capsule in de machine plaatsen, op een knop drukken, en binnen enkele seconden heb je een perfecte kop koffie. Het bespaart me 's ochtends kostbare tijd en opruimwerk.

Bovendien lijken deze kapsels van goede kwaliteit te zijn. De koffie komt altijd consistent uit, zonder verstoppingen of problemen met mijn koffiezetapparaat. De verpakking is handig en houdt de koffie vers.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de Morning Café XL. Het is een geweldige toevoeging aan mijn ochtendroutine en heeft mijn verwachtingen overtroffen wat betreft smaak en gemak. Als je op zoek bent naar een heerlijke kop koffie om je dag te beginnen, raad ik deze koffiecapsules zeker aan.
Lees meer
Iets straffere koffie maar lekker Lees meer
Très bon café mais je n'aime pas trop le goût car je le bois noir, mais ma femme avec du lait et du sucre le trouve très bon. Lees meer
Schön starker Kaffee genau richtig für mich Lees meer

Vergelijkbare categorieën