Filteren

Intensiteit

Soort

Kop grootte

Eigenschap

Merk

Capsules voor Nespresso®

275 producten
Filteren
Startpakket met 100 plastic capsules Kaffekapslen Lungo voor Nespresso

Normale prijs € 14,20 Vanaf € 12,80

Kaffekapslen Espresso Caramel Premium pak en capsule voor Nespresso
(7)
€ 1,75
Belmio Let's gp Coconutz for Nespresso®
(2)
€ 2,25
Lungo Blonde Black Coffee Roasters for Nespresso
€ 2,29
Belmio Driving you Hazelnut for Nespresso®
€ 2,25
FRIENDS Barista Blend pak en capsule voor Nespresso
(1)
€ 2,49
Douwe Egberts Lungo 6 Decaf XL package and capsule for Nespresso®
(1)
Speciale prijs € 4,30 Normale prijs € 4,89
Belmio Madam Creme Brulee for Nespresso®
(5)
€ 2,49
Kaffekapslen Espresso Hazelnut Premium pak en capsule voor Nespresso
(17)
€ 1,85
illy Lungo Classico package and capsule for Nespresso®
(4)
Speciale prijs € 3,49 Normale prijs € 3,59
Belmio Viva La Vanilla for Nespresso®
€ 2,25
Value Mix for Nespresso®

Normale prijs € 15,24 Vanaf € 12,99

Kaffekapslen Lungo Strong XXL Premium for Nespresso
(2)
€ 7,89
Kaffekapslen Espresso Vanilla Premium pak en capsule voor Nespresso
(6)
€ 1,75
Kaffekapslen Espresso Decaf Premium pak en capsule voor Nespresso
(10)
€ 1,75
Kaffekapslen Lungo XXL Premium for Nespresso
(2)
€ 7,99
Ristretto - L'OR
€ 13,19
Belmio Gingerbread Cookie for Nespresso®
(2)
€ 2,25
Belmio Chocolate Therapy for Nespresso®
(1)
€ 2,39
Belmio Irish Dream for Nespresso®
(1)
€ 2,25
Mattinata - L'OR
€ 5,89
Lavazza Lungo pak en capsule voor Nespresso
(2)
€ 2,85
Startpakket voor Nespresso met aluminium capsules van Lavazza

Normale prijs € 29,02 Vanaf € 28,00

L'OR Delizioso 40 pak en capsule voor Nespresso
(5)
€ 11,19
Lungo Profondo - L'OR
€ 14,19
Kaffekapslen Dynamite Coffee pak en capsule voor Nespresso
(11)
€ 1,99
Gran Caffé Garibaldi Lungo Packung und Kapsel für Nespresso®
(4)
€ 1,45
illy Espresso Classico package and capsule for Nespresso®
(4)
€ 4,09
L'OR Guatemala package and capsule for Nespresso®
€ 2,99
Gimoka Hot Chocolate for Nespresso®
(3)
€ 2,15
Lungo Intenso - Lavazza
€ 2,95
Café René Caramel package and capsule for Nespresso®
(4)
€ 1,75
Starbucks Starter Pack for Nespresso

Normale prijs € 60,37 Vanaf € 39,00

FoodNess Ginseng Coffee pak en capsule voor Nespresso
(1)
€ 3,29
Café René Chocolate package and capsule for Nespresso®
(4)
€ 1,49
L'OR Supremo Big Pack Packung und Kapsel für Nespresso®
(2)
€ 6,09
L'OR Splendente 40 pak en capsule voor Nespresso
€ 11,19
L'OR Onyx package and capsule for Nespresso®
€ 3,25
Douwe Egberts Lungo 8 Intense XL package and capsule for Nespresso®
(4)
€ 5,29
Lavazza Tierra For Planet pak en capsule voor Nespresso
(4)
€ 2,85
Kaffekapslen Lungo pak en capsule voor Nespresso®
(12)
€ 1,39
Café Royal Lungo Decaf for Nespresso®
€ 3,15
Kaffekapslen Lungo Premium pak en capsule voor Nespresso
(9)
€ 1,75
Café Royal Chocolate Peanut for Nespresso®
(1)
€ 3,29
L'OR Espresso Vanilla
(1)
€ 3,09

Niet op voorraad

Lavazza Qualitá Oro pak en capsule voor Nespresso®
(10)
€ 2,85
L'OR Decaffeinato XL pak en capsule voor Nespresso
(2)
€ 6,09
Starbucks House Blend Lungo Big Pack package and capsule for Nespresso
(1)
€ 6,59
Lavazza Espresso Dek pak en capsule voor Nespresso
(3)
€ 2,99
L'OR Or Rosé Packung und Kapsel für Nespresso®
(6)
€ 2,99

Nespressocapsules

Het idee om een perfect gedoseerde kop koffie te maken, is bedacht door Nestlé, het bedrijf dat achter het merk Nespresso® staat. Nestlé is een van de grootste en oudste voedingswaren producenten. 

In het begin kon je in een Nespresso® machine alleen de originele Nespresso® capsules gebruiken. Vandaag de dag zijn er heel veel andere en goedkopere alternatieven te vinden, die compatibel zijn met alle Nespresso® machines. 

Met deze capsules voor je Nespresso® machine kun je snel en gemakkelijk een lekkere kop koffie maken. Je kunt met je machine verschillende soorten koffie maken. Denk aan ristretto, lungo of een americano.

Als je machine een melkschuimer heeft, kun je ook een lekkere cappuccino of latte macchiato maken.

Varianten voor je Nespresso® apparaat

Er zijn ontzettend veel capsules verkrijgbaar voor je Nespresso® machine. Er zijn originele capsules van Nespresso®, maar ook heel veel andere merken die in de Nespresso® machine passen. Het zal dus niet moeilijk zijn om een capsule te vinden die in de smaakt valt.

De koffie die in de capsules zit, komt vaak van over de hele wereld en heeft daarom zijn eigen unieke smaak. De smaak van de koffie wordt al gemaakt, tijdens de groei van de boon in de vrucht. 

Hierna wordt de koffieboon uit de vrucht gehaald en getransporteerd naar de koffieproducenten. Zij gaan dan verder met de ontwikkeling van de smaak, door de bonen op verschillende manieren te roosteren. 

Wanneer je graag koffiedrinkt met een intense en zoete smaak, dan moet je donker geroosterde Arabica bonen kiezen. Wanneer je juist meer houdt van koffie met een wat zuurdere smaak, dan is een melange van licht geroosterde Arabica- en Robustabonen de juiste keuze voor jou. 

Het kan ook zijn dat je zin hebt in een koffie met wat extra smaak, dan zijn er ook koffiecapsules verkrijgbaar met toegevoegde smaken, zoals karamel, chocolade of vanille.

Nespresso® compatibele capsules

Het kopen van compatibele Nespresso® capsules kan veel voordelen hebben. Als eerste kunt je veel geld besparen, want ze zijn een stuk goedkoper dan de originele capsules. Daarbij is er zoveel keuze, dat je meer mogelijkheden hebt om je favoriete smaak te vinden. 

Ben je milieubewust? En wil je geen milieuvervuilende aluminiumcapsules kopen? Dan kunt je ook composteerbare capsules kopen. Daarbij zijn er ook biologische compatibele capsules verkrijgbaar die hebben een fairtrade en rainforest alliance stempel. 

De compatibele capsules voor je Nespresso® machine hebben dezelfde vorm als de originele capsules en passen daarom in alle Nespresso® machines. Het kan voorkomen dat je bij sommige capsules wat harder moet drukken nadat je de capsule in de machine hebt gedaan. Dit gebeurt vooral bij de compatibele capsules van plastic en van het composteerbare materiaal. 

Nespresso® garantie

Je hoeft niet bang te zijn dat je de garantie van je machine misloopt, wanneer je compatibele capsules in je Nespresso® machine gebruikt. Wij horen zelden dat een apparaat kapotgaat door het gebruik van compatibele capsules – en dat terwijl wij wekelijks meer dan 100.000 compatibele capsules verkopen. 

Meestal gaat het apparaat kapot doordat het niet regelmatig genoeg schoongemaakt wordt, ontkalkt wordt of door een productiefout.

Afhankelijk van wanneer je de machine gekocht hebt, is er altijd een garantie van 2 tot 5 jaar. De garantie dekt alleen fabricagefouten. Het is daarom belangrijk dat je er zelf voor zorgt dat het apparaat niet kapotgaat door slecht onderhoud. 

We raden je aan om de gebruiksaanwijzing van de machine goed door te lezen. 

Nespresso® ontkalking

Goed onderhoud van je koffieapparaat, houdt in dat je regelmatig ontkalkt. Wij raden aan de machine 1 keer per maand te ontkalken, afhankelijk van waar je woont. Wanneer er veel kalk in het water zit, kan het nodig zijn om misschien wat vaker te ontkalken, maar wanneer er weinig kalk in het water zit, zal je het minder vaak hoeven doen. 

Een teken dat je koffieapparaat ontkalkt moet worden; kan zijn dat het langer duurt voor je kopje koffie klaar is; of dat er minder druk op de straal staat of er komen alleen maar druppels uit. 

Door je koffieapparaat te ontkalken, verleng de levensduur van het apparaat. Je zorgt ervoor dat je kopje koffie altijd de juiste temperatuur en hoeveelheid heeft. Daarbij zorg je er ook voor dat het water fatsoenlijk door de machine loopt, hij minder geluid maakt en voorkom je storingen. 

Je kunt het beste je Nespresso® machine ontkalken met een ontkalkingstablet (een originele of een goedkopere variant voor ontkalking van je Nespresso® machine). Deze los je op in het water dat je in het waterreservoir doet, daarna zet je het reservoir weer op zijn plaats en kun je het ontkalkingsprogramma beginnen. 

In de gebruiksaanwijzing wordt het afgeraden om gewoon ontkalkingsmiddel of azijn te gebruiken, omdat bijna alle warmtebuizen van aluminium gemaakt worden en kunnen corroderen door azijn. Daarbij is azijn niet effectief genoeg tegen kalkaanslag.  

Onderhoud van je Nespresso® machine

Buitenom het regelmatig ontkalken, wordt er ook aanbevolen om het waterreservoir te legen, wanneer de machine niet gebruikt wordt. Het waterreservoir moet regelmatig schoongemaakt worden om altijd vers water voor je koffie te hebben. 

Het is ook verstandig om na elke gemaakt kop koffie, de capsule te verwijderen en in het afvalbakje te laten vallen. Hiermee voorkom je dat de capsule gaat lekken en het buisje waar het water doorheen loopt, verstopt raakt. Wanneer dit het geval is, is het mogelijk om dit te verwijderen door de reinigingsnaald te gebruiken. Deze wordt bij aanschaf van het apparaat meegeleverd. Regelmatig gebruik van de reinigingsnaald zorgt ervoor dat de machine schoon blijft. 

Nespressocapsules

Het idee om een perfect gedoseerde kop koffie te maken, is bedacht door Nestlé, het bedrijf dat achter het merk Nespresso® staat. Nestlé is een van de grootste en oudste voedingswaren producenten.

In het begin kon je in een Nespresso® machine alleen de originele Nespresso® capsules gebruiken. Vandaag de dag zijn er heel veel andere en goedkopere alternatieven te vinden, die compatibel zijn met alle Nespresso® machines.

Met deze capsules voor je Nespresso® machine kun je snel en gemakkelijk een lekkere kop koffie maken. Je kunt met je machine verschillende soorten koffie maken. Denk aan ristretto, lungo of een americano.

Als je machine een melkschuimer heeft, kun je ook een lekkere cappuccino of latte macchiato maken.

Varianten voor je Nespresso® apparaat

Er zijn ontzettend veel capsules verkrijgbaar voor je Nespresso® machine. Er zijn originele capsules van Nespresso®, maar ook heel veel andere merken die in de Nespresso® machine passen. Het zal dus niet moeilijk zijn om een capsule te vinden die in de smaakt valt.

De koffie die in de capsules zit, komt vaak van over de hele wereld en heeft daarom zijn eigen unieke smaak. De smaak van de koffie wordt al gemaakt, tijdens de groei van de boon in de vrucht.

Hierna wordt de koffieboon uit de vrucht gehaald en getransporteerd naar de koffieproducenten. Zij gaan dan verder met de ontwikkeling van de smaak, door de bonen op verschillende manieren te roosteren.

Wanneer je graag koffiedrinkt met een intense en zoete smaak, dan moet je donker geroosterde Arabica bonen kiezen. Wanneer je juist meer houdt van koffie met een wat zuurdere smaak, dan is een melange van licht geroosterde Arabica- en Robustabonen de juiste keuze voor jou.

Het kan ook zijn dat je zin hebt in een koffie met wat extra smaak, dan zijn er ook koffiecapsules verkrijgbaar met toegevoegde smaken, zoals karamel, chocolade of vanille.

Nespresso® compatibele capsules

Het kopen van compatibele Nespresso® capsules kan veel voordelen hebben. Als eerste kunt je veel geld besparen, want ze zijn een stuk goedkoper dan de originele capsules. Daarbij is er zoveel keuze, dat je meer mogelijkheden hebt om je favoriete smaak te vinden.

Ben je milieubewust? En wil je geen milieuvervuilende aluminiumcapsules kopen? Dan kunt je ook composteerbare capsules kopen. Daarbij zijn er ook biologische compatibele capsules verkrijgbaar die hebben een fairtrade en rainforest alliance stempel.

De compatibele capsules voor je Nespresso® machine hebben dezelfde vorm als de originele capsules en passen daarom in alle Nespresso® machines. Het kan voorkomen dat je bij sommige capsules wat harder moet drukken nadat je de capsule in de machine hebt gedaan. Dit gebeurt vooral bij de compatibele capsules van plastic en van het composteerbare materiaal.

Nespresso® garantie

Je hoeft niet bang te zijn dat je de garantie van je machine misloopt, wanneer je compatibele capsules in je Nespresso® machine gebruikt. Wij horen zelden dat een apparaat kapotgaat door het gebruik van compatibele capsules – en dat terwijl wij wekelijks meer dan 100.000 compatibele capsules verkopen.

Meestal gaat het apparaat kapot doordat het niet regelmatig genoeg schoongemaakt wordt, ontkalkt wordt of door een productiefout.

Afhankelijk van wanneer je de machine gekocht hebt, is er altijd een garantie van 2 tot 5 jaar. De garantie dekt alleen fabricagefouten. Het is daarom belangrijk dat je er zelf voor zorgt dat het apparaat niet kapotgaat door slecht onderhoud.

We raden je aan om de gebruiksaanwijzing van de machine goed door te lezen.

Nespresso® ontkalking

Goed onderhoud van je koffieapparaat, houdt in dat je regelmatig ontkalkt. Wij raden aan de machine 1 keer per maand te ontkalken, afhankelijk van waar je woont. Wanneer er veel kalk in het water zit, kan het nodig zijn om misschien wat vaker te ontkalken, maar wanneer er weinig kalk in het water zit, zal je het minder vaak hoeven doen.

Een teken dat je koffieapparaat ontkalkt moet worden; kan zijn dat het langer duurt voor je kopje koffie klaar is; of dat er minder druk op de straal staat of er komen alleen maar druppels uit.

Door je koffieapparaat te ontkalken, verleng de levensduur van het apparaat. Je zorgt ervoor dat je kopje koffie altijd de juiste temperatuur en hoeveelheid heeft. Daarbij zorg je er ook voor dat het water fatsoenlijk door de machine loopt, hij minder geluid maakt en voorkom je storingen.

Je kunt het beste je Nespresso® machine ontkalken met een ontkalkingstablet (een originele of een goedkopere variant voor ontkalking van je Nespresso® machine). Deze los je op in het water dat je in het waterreservoir doet, daarna zet je het reservoir weer op zijn plaats en kun je het ontkalkingsprogramma beginnen.

In de gebruiksaanwijzing wordt het afgeraden om gewoon ontkalkingsmiddel of azijn te gebruiken, omdat bijna alle warmtebuizen van aluminium gemaakt worden en kunnen corroderen door azijn. Daarbij is azijn niet effectief genoeg tegen kalkaanslag.

Onderhoud van je Nespresso® machine

Buitenom het regelmatig ontkalken, wordt er ook aanbevolen om het waterreservoir te legen, wanneer de machine niet gebruikt wordt. Het waterreservoir moet regelmatig schoongemaakt worden om altijd vers water voor je koffie te hebben.

Het is ook verstandig om na elke gemaakt kop koffie, de capsule te verwijderen en in het afvalbakje te laten vallen. Hiermee voorkom je dat de capsule gaat lekken en het buisje waar het water doorheen loopt, verstopt raakt. Wanneer dit het geval is, is het mogelijk om dit te verwijderen door de reinigingsnaald te gebruiken. Deze wordt bij aanschaf van het apparaat meegeleverd. Regelmatig gebruik van de reinigingsnaald zorgt ervoor dat de machine schoon blijft.