E.S.E. Pads

12 producten
Sorteer op:
Gimoka Gran Bar Intenso Packung und 18 E.S.E. pods
(3)
€ 1,99
Gimoka Gran Festa Delicato Packung und 18 E.S.E. pods
(1)
€ 1,99
Gran Caffé Garibaldi Gusto Intenso pakket en pods voor E.S.E.
(8)
€ 4,99
Gran Caffé Garibaldi Dolce Aromapakket en pods voor E.S.E.
(4)
€ 4,99
illy Medium Roast Packung und Pods für E.S.E.
(1)
€ 7,99
illy Classico Packung und 200 Pods für E.S.E.
€ 79,99
illy Lungo 200 pakket en pods voor E.S.E.
€ 79,99
illy Intenso Bold Roast Packung und 200 Pods für E.S.E.
€ 79,99
illy Espresso Decaf Packung und 200 E.S.E. pods
€ 79,99
Kaffekapslen descaler for Espresso machines
(1)
€ 4,99
Kaffekapslen ontkalkingstabletten voor espressomachines
€ 5,99
Latte Art-decoratieset
(1)
€ 9,99

12 producten(en)

5 manieren om de perfecte Illy melange te maken

De Illy melange is wereldberoemd, na 8 decennia ervaring met het maken van koffiemelanges, die constant op hoog niveau zijn gebleven waar men naar heeft gestreefd. Dit is en wordt nog steeds bereikt:

  • De melange bevat 9 van de beste arabicabonen uit 4 continenten via directe verkoop en hechte relaties.
  • De smaak van de E.S.E-pads is perfect uitgebalanceerd in smaak en aroma.
  • Elke oogst wordt gecontroleerd en verbeterd als er een discrepantie is met de karakteristieke smaak.
  • Zorgvuldig gemengd voor het branden en koelen.
  • Verpakken onder druk zorgt ervoor dat de frisse smaak en het aroma behouden blijven.

Stappen voor de beste Illy-cappuccino

We houden allemaal van de schuimige, romige, zachte cappuccino en je verwacht altijd de standaard die je gewend bent van een koffiebar, gemaakt door een barista. Maar niet als het gaat om Illy, hun koffiemachines, E.S.E-pads en nog belangrijker; hun koffiemelanges. Hier heeft Illy voor jou opgesomd hoe je de beste cappuccino kunt krijgen die je ooit hebt geproefd. Gemaakt door jou. Thuis.

  • De melk moet koude volle melk zijn voor het beste schuimresultaat en vul je melkkannetje ongeveer voor ¾ deel.
  • Voordat je begint, moet je ongeveer 2 seconden stoom uit de stomer laten ontsnappen om al het resterende water te verwijderen. 
  • Denk eraan dat wanneer het schuim omhoogkomt, de vloeibare melk minder wordt en dat je daarom je kannetje omhoog moet doen om met de stomer in de melk te blijven. Houd de punt van de staaf ondergedompeld en schuin. Zorg voor natuurlijke circulatie en roer niet onnodig. 
  • Je wilt dat de hoeveelheid melk verdubbeld wordt en dat de temperatuur 65 graden is. 
  • Een slimme truc is om op de bodem van je kan te kloppen of te tikken om het schuim samen te voegen. 
  • Richt bij het gieten van je gestoomde melk eerst op het midden en giet vervolgens een cirkelvormige beweging in de richting van de rand van je cappuccinokop. 
  • De laatste stap die je moet onthouden, is om de stomer nog even aan te zetten om melkresten te verwijderen.