Beschrijving

De L’OR BARISTA capsulemachine werkt met de normale Nespresso®-compatibele capsules en de nieuwe en innovatieve L’OR double shot capsules. Met de double shot capsules zet je ofwel twee kopjes espresso tegelijk, of één grotere kop espresso. Met slechts één enkele capsule!

Eén machine die capsules met enkelvoudige en dubbele injectie biedt, is uiterst uniek en de nieuwe L'OR BARISTA-capsules met dubbele injectie zijn exclusief ontwikkeld voor gebruik in de L'OR BARISTA-machine.

De L'OR BARISTA-koffiemachine maakt het je ongelooflijk gemakkelijk om thuis een barista te worden en de hoogste kwaliteit koffie te produceren. Omdat de machine werkt met zowel L'OR espresso single shot capsules als L'OR double shot capsules, heb je een brede selectie van uitstekende koffie's beschikbaar. U kunt kiezen uit een breed scala aan koffiemelanges, filterkoffie of een breed scala aan espresso's - of u kan zelfs melkachtige dranken maken zoals een latte of een schuimige cappuccino door melkschuim aan uw drankje toe te voegen. Nu is het aan jou om je vaardigheden als een echte barista te bewijzen!

Om u op weg te helpen om een meester-barista te worden, levert het L'OR BARISTA koffiesysteem de hoge druk (tot 19 bar) die nodig is voor een echte espresso.

Dit betekent dat u met deze machine dezelfde drankjes kunt maken als in uw favoriete café of restaurant.

De L’OR BARISTA machine is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en is binnen 25 seconden opgewarmd, dus u hoeft niet lang te wachten op uw lekkere koffiecreaties.

De machine maakt ook dranken in kopjes/glazen van verschillende groottes mogelijk. U kunt de lekbak aanpassen aan de hoogte van uw drankje. Voor kleine kopjes met espresso's en ristretto's kun je hem op de standaardinstelling laten staan. Voor grotere dranken kunt u het lekbakdeksel verwijderen, de bredere lekbak optillen en het deksel op een lagere stand terugplaatsen.

Met de L'OR BARISTA-machine kun u uw koffie aanpassen aan uw eigen gewenste volume. Als u net iets meer of net iets minder koffie wilt, houdt u de geselecteerde drankknop ingedrukt totdat deze knippert. Laat de knop los en de koffie begint te zetten. Druk nogmaals om het koffiezetten te beëindigen.

En het beste? De L’OR BARISTA onthoudt dit nu als uw voorkeursvolume voor dat specifieke drankje.

De L'OR BARISTA-machine is ontworpen door de bekroonde productontwerper Khodi Feiz. Hij staat bekend om de "zuiverheid, elegantie en doeltreffendheid" van zijn werk, en deze kwaliteiten worden duidelijk weerspiegeld in het ontwerp van de L'OR BARISTA-machine.

Het ontwerp van de machine werd in 2021 zelfs beloond met de Red Dot Design Award.

De afmetingen van de L'OR BARISTA-machine zijn 18 cm x 40 cm x 28 cm, hij heeft ook een ontkalkingsindicator waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is en verschillende onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

deze machine zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Stuks

1

Merk

L'OR

Capsule systeem

L'OR BARISTA, Nespresso

Eigenschap

Maschine

Special Price

€ 54,99

L'OR Barista Piano black

Capsulemachine voor Nespresso®

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën