Contact en klantenservice

Bel of schrijf ons – Wij spreken graag met onze klanten

Toonaangevende experts op het gebied van koffie, capsules, machines, enz. zijn elke werkdag van 9-16 uur telefonische bereikbaar. E-mails beantwoorden we elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur.

 

Bel ons

078 251 070
Elke werkdag geopend van 9-16.Vind je liever zelf het antwoord? Zie hier veelgestelde vragen:


Is de levering altijd gratis?

Wij bieden gratis levering aan met DHL voor alle bestellingen boven de €59. Anders rekenen wij enkel €3,99 voor leveringen aan de deur.

Het versturen van te kleine pakketten is over het algemeen relatief duur en minder goed voor het milieu. Vanwege die reden, als u een bestelling plaatst voor minder dan €30, rekenen wij verzendkosten van €5,99. Wij hopen dat u ons kunt helpen bij het voorkomen van onnodige kleine leveringen door verscheidende aankopen te combineren.

 

Ik wil mijn bestelling aanpassen of annuleren.

Het aanpassen van een bestelling is helaas niet mogelijk, maar u kunt uw bestelling annuleren en een nieuwe plaatsen. U kunt gemakkelijk een bestelling annuleren mits deze nog niet verpakt is. Ga naar uw klantenaccount, en dan naar de details voor uw bestelling en klik op "Annuleer bestelling" en bevestig dit.

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij verzenden elke dag alle bestellingen. De meeste klanten ontvangen hun bestelling 3-5 werkdagen nadat ze het hebben besteld.

Indien je je pakket nog niet hebt ontvangen, kun je het volgen via de Track & Trace link die je hebt ontvangen per e-mail. Als dit niet werkt, kun je natuurlijk altijd bellen of mailen met onze klantenservice.

 

Ik heb een defect product ontvangen.

Als je een product hebt ontvangen dat niet naar wens is, stuur ons dan zo snel mogelijk een email, waarin je beschrijft om welk product het precies gaat en wat het ordernummer is.

 

Wanneer ontvang ik een orderbevestiging?

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, sturen wij automatisch binnen 15 minuten een orderbevestiging.

Indien je je orderbevestiging niet in je email kunt vinden, neem dan een kijkje in je ‘spam’ map. Als hij daar ook niet is, stuur dan een email naar onze klantenservice, zij sturen graag een nieuwe orderbevestiging.

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen je vertellen hoe het terugzenden precies in zijn werk gaat.

Voordat je contact met ons opneemt, kun je ook een kijkje nemen in de Algemene voorwaarden -Retourneren van producten en retourkosten.

 

Ik mis een product

We hebben een groot assortiment dat voortdurend verandert, zowel door de seizoenen als door het aanbod van de leveranciers.

Als je eerder een product bij ons hebt gekocht dat je nu niet meer kunt vinden - of je hebt ideeën over wat wij missen – dan horen wij dat graag.

 

Wat moet ik kiezen?

Als je twijfelt over wat je moet kiezen, kun je altijd bellen of schrijven naar onze klantenservice, waar onze experts klaar staan om je te helpen.

 

Waarom heten jullie Kaffekapslen?

We hebben vele klanten die zich erover verwonderen waarom onze naam ‘Kaffekapslen’ en niet bijvoorbeeld ‘Koffiecapsule’ is. Deze naam klinkt een beetje vreemd in het Belgie.

‘Kaffekapslen’ is een Deense naam, het bedrijf is in Denemarken ontstaan, en betekent in het Belgie ‘de koffiecapsule’.

 

Kan ik mijn order bij jullie ophalen?

Helaas is het niet mogelijk om pakketten bij ons magazijn op te halen. Wij zijn 100% een online winkel.

 

Kan ik bestellen als bedrijf?

Ja. Vele van onze klanten zijn bedrijven. Bedrijven kopen op precies dezelfde manier in als privé-klanten.