Kaffekapslen - Uw koffiecups leverancier

 

Wij zijn Kaffekapslen, en onze missie is ambitieus, maar tegelijkertijd ook eenvoudig: Wij willen een zo groot mogelijk assortiment koffiecapsules aanbieden en het tegelijkertijd voor onze klanten goedkoop en gemakkelijk maken om hun favoriete koffie te kopen.

Dankzij Kaffekapslen kunnen meer dan 2.000.000 koffieliefhebbers in 13 Europese landen gemakkelijk hun koffie bij onze webshop bestellen.

Wij zijn er trots op de laagst mogelijke prijzen aan te bieden. Altijd. Daarom bieden wij geen seizoensuitverkoop, speciale acties of couponcodes.

De geschiedenis van Kaffekapslen

Kaffekapslen werd in 2011 in Denemarken opgericht. Dankzij de steun van onze trouwe klanten hebben wij ons assortiment voortdurend kunnen uitbreiden en zijn wij nu een van de grootste wederverkopers van koffiecapsules ter wereld.

Wij zijn begonnen met de verkoop van koffie aan Deense klanten, vandaar onze naam "Kaffekapslen". In het Deens betekent "Kaffekapslen" "De Koffiecapsule". Ook al verkopen wij nu in veel Europese landen, wij blijven trouw aan onze Deense roots en onze passie voor het aanbieden van een uitgebreide selectie koffiecapsules.

Ons team bestaat uit meer dan 200 vriendelijke koffieliefhebbers die met passie werken om aan de terecht hoge verwachtingen van onze geliefde klanten te voldoen.

Toen Morten KaffeKapslen oprichtte, had hij niet veel kennis van de handel op internet, maar dankzij de uitgebreide kennis van koffiecapsules en de ervaring met merchandising van Morten groeide KaffeKapslen snel op de Deense markt.

In 2012 werden de Zweedse en Noorse webwinkels van KaffeKapslen gelanceerd en verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand - nog steeds buiten Aarhus, maar deze keer met een klein kantoor naast het magazijn. In 2013 zette de groei door op de Scandinavische markten en werd de Duitse webshop van KaffeKapslen gelanceerd.

In 2014 en 2015 lag de focus op het vergroten van het assortiment koffiecapsules van KaffeKapslen, en daarom bracht Morten veel tijd door op beurzen in Europa en de VS om de juiste koffiecapsules te vinden tegen de beste prijzen. Ondertussen werden er steeds meer bestellingen verzonden vanuit het magazijn van het bedrijf net buiten Aarhus en in 2015 verhuisde het bedrijf opnieuw naar een groter pand.

In 2018 is het magazijn weer uitgebreid en in 2019 opnieuw om ervoor te zorgen dat we altijd ruimte hebben voor nieuwe, spannende producten.

Kaffekapslen in België

In 2020 hebben wij onze Belgische webshop geopend. Als Europees knooppunt was België een logische keuze als nieuw land om ook koffie aan te bieden. Dankzij onze ruime keuze en eerlijke prijzen kunnen wij alle soorten klanten in het hele land van koffie voorzien.

Uw steun is onze drijfveer om onze en producten en diensten te blijven verbeteren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw dagelijkse koffie te drinken - ook voor ons is dat erg belangrijk!