• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Tassimo My Way 2

capsulemachine

Op voorraad
Now: € 59,99

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Merk Bosch
Capsule systeem Tassimo

Beschrijving van Tassimo My Way 2

Op zoek naar een nieuwe machine om heerlijke koffies en decadente warme chocolademelk te maken? Haal dan een Tassimo My Way 2 in huis!

Deze machine is perfect voor het zetten van koffie van hoge kwaliteit die u het gevoel geeft alsof u in een café zit. Met de slimme Tassimo barcodetechnologie weet de My Way 2 precies hoeveel water hij moet gebruiken, welke temperatuur hij moet bereiken en hoeveel infusie er nodig is. Slim en gebruiksvriendelijk, wat wilt u nog meer van een machine? Met een simpele druk op de knop kunt u genieten van koffie waarvan u nooit had gedacht dat u hem uit zo'n capsulemachine zou kunnen halen.

Wat deze machine onderscheidt van andere Tassimo-machines, zijn de opties om uw drankjes te personaliseren, zodat u precies krijgt wat u wilt. U kunt de intensiteit, de hoeveelheid water en de temperatuur van uw drankje aanpassen. Als u dus uw koffie liever extra heet of misschien net wat koeler wilt zodat u hem gelijk op kunt drinken, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid om die keuze te maken. U kunt zelfs maximaal vier parameters opslaan voor de dranken die u het meest maakt!

De Tassimo My Way 2 is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft ook de mogelijkheid om een BRITA MAXTRA+ waterfilter in het waterreservoir te plaatsen, zodat u altijd schoon water heeft voor het zetten van uw dranken. Het waterreservoir kan tot 1,3 liter bevatten, waardoor u een flink aantal drankjes kunt maken voordat u moet bijvullen.

Ontdek het Tassimo-universum dankzij de My Way 2. Koude dranken, warme dranken, chocoladedranken, koffie, thee, perfect voor iedereen in het gezin. Haal nu uw nieuwe machine bij Kaffekapslen!

Tassimo My Way 2
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20
Bestsellers:
12 kant-en-klare Dynamite ijskoffies
Dynamite Ice Latte - 12 stuks. 12 x 230 ml. ijskoffie
Now: € 8,99
Plastic capsulehouder voor Tassimo met capsules
Capsulehouder voor 35 Tassimo-capsules
Now: € 12,99
Morning Café XL Packung und Kapsel für Tassimo
Morning Café XL 21 capsules voor Tassimo
Now: € 4,99
Capsulehouder voor Tassimo met capsules
Capsulehouder voor 64 Tassimo-capsules
Now: € 14,99
Baileys Latte Macchiato package and capsule for Tassimo
Baileys Latte Macchiato 16 capsules voor Tassimo
Now: € 4,99
Gevalia Original Mellanrost Packung und Kapsel für Tassimo
Gevalia Original 16 capsules voor Tassimo
Now: € 4,99