Filteren

Intensiteit

Soort

Kop grootte

Eigenschap

Merk

Koffie en specialiteiten

76 producten
Filteren
Nestlé Coffee Mate koffiemelkpoeder
(2)
€ 4,39
Street Joe's Classic Vanilla Latte instant coffee
(1)
Speciale prijs € 1,29 Normale prijs € 1,89
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
€ 2,55
Hazelnut Aroma gemalen koffie van Kaffekapslen
(2)
€ 4,79
Kaffekapslen RTD Dynamite triple shot Iced Latte
(1)
Speciale prijs € 0,60 Normale prijs € 0,79
12 kant-en-klare Dynamite ijskoffies
(10)
€ 8,69
Karameltopping van Schwartau
(4)
€ 4,19
Street Joe's Sweet Vanilla Iced Latte Instant coffee
Speciale prijs € 1,29 Normale prijs € 1,89
Mocha Café Au Chocolat Oploskoffie van Nescafé.
(4)
€ 3,45
Latte Art-decoratieset
€ 9,59
Decaf 125g gemalen koffie van illy
€ 4,09
Iced Latte Salted Caramel oploskoffie van Nescafé Gold
(2)
€ 3,49
Nescafé Gold Crema oploskoffie
€ 10,79
Hermesetas Mini Sweeteners
(1)
€ 6,89
Illy Classico Instant Coffee 100% Arabica
(2)
€ 5,69
Yana Brewing Pot
€ 36,59
Yana Brewing Pot
€ 36,59
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
€ 13,69
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
€ 12,79
Chokoladesiroop - Fabbri
€ 15,09
Hazelnootsiroop - Fabbri
€ 15,09
Salted Caramel Syrup - Fabbri
€ 15,09
illy Classico for moka pot
€ 7,09
illy Intenso
€ 4,09
Azera Espresso Instantkoffie van Nescafé
(1)
€ 7,09
Nescafé Gold oploskoffie
€ 12,59
Vanille Latte Oploskoffie van Nescafé
(2)
€ 3,49
Classico gemalen koffie van Lavazza
€ 5,89
Klassieke 3-in-1 oploskoffie van Nescafé
(3)
€ 3,19
Starbucks Doubleshot Espresso Ijskoffie
(4)
€ 1,99
Vanilla Aroma gemalen koffie van Kaffekapslen
(1)
€ 4,65
Lavazza Qualita Oro Ground coffee
€ 5,59
Lavazza Qualita Rossa Ground Coffee
€ 5,49
dynamite ice latte zero 12 pack 230ml front
(1)
€ 9,79
Segafredo intermezzo ground coffee
(1)
€ 2,89
Espresso Casa - Segafredo
€ 3,05
Street Joe's Salted Caramel Iced Latte
€ 1,65
Snickers chocolate drink
€ 1,49
Mars chocolate drink
€ 1,49
Milky Way chocolate drink
€ 1,49
Dynamite Ice Latte Zero Sugar 1 piece 230ml front
€ 0,89
Street Joe's Classic Cafe Latte for instant coffee
Speciale prijs € 1,29 Normale prijs € 1,89
Street Joe's Classic Cappuccino for instant coffee
Speciale prijs € 1,29 Normale prijs € 1,89
Street Joe's Classic Cafe au Lait instant coffee
Speciale prijs € 1,29 Normale prijs € 1,89
Président Crème Gastronomique
(3)
€ 3,79
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
€ 2,65
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
€ 2,39
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
€ 2,55
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
€ 2,55
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
€ 2,55

Licht of donker branden

Wat is het verschil, na het branden van de koffiebonen? De tijd van roosteren kan smaak toevoegen, maar nog belangrijker (afhankelijk van waarom je koffiedrinkt) cafeïne toevoegen of verwijderen. Hoe lichter ze gebrand worden, hoe meer cafeïne erin blijft. Dus zelfs als het woord 'licht' je aan 'zwak' doet denken, laat je niet verwarren. Het zuurgehalte zal ook hoger zijn bij een lichter gebrande koffie.

Een nadeel van donker gebrande koffiebonen is dat ze sneller versheid verliezen, omdat er meer olie vrijkomt.

Koud gezette koffie

IJskoffie is een verfrissende manier om toch je dagelijkse dosis cafeïne binnen te krijgen zonder het gevoel te hebben dat je jezelf van binnen opwarmt. Koud gezette koffie is ijskoffie gemaakt door koud water of water op kamertemperatuur over een grotere hoeveelheid gemalen koffie te gieten, dan je normaal zou gebruiken. Laat het vervolgens minimaal 12 uur of langer staan. Het resultaat is een volle, zachte koffie zonder de bitterheid of zuurgraad die je normaal zou verwachten. Zelfs als je twee keer zoveel gemalen koffie gebruikt als in een cafetière, is het een heerlijke koffie om te drinken met ijs en melk of water en misschien ook wel een van onze koffiesiropen voor zoetheid en extra smaak.

Manieren om oude koffiebonen te recyclen

Als je om de een of andere reden oude koffiebonen hebt die je niet wilt malen, maar ook niet wilt weggooien, dan zijn hier enkele suggesties die je misschien handig vindt:

  • Vul een klein glas of kandelaar met koffiebonen en plaats er een theelichtje op voor een mooie decoratieve uitstraling en een heerlijke koffiegeur.
  • Doe je oude koffiebonen in een kleine stoffen zak en gebruik deze als luchtverfrisser of om vieze geurtjes te verwijderen.
  • Ze kunnen op de bodem van een terrarium worden gebruikt, zodat het water kan weglopen en het antimicrobieel blijft.

Koffienieuws

In de koffie-industrie gebeurt er veel en is het altijd druk, het is dan ook niet raar dat er goed, slecht en interessant nieuws in omloop is:

  • Koffieroest, een schimmelziekte, verhuisde naar Midden-Amerika en trof 70% van de koffieteelt. De getroffen koffieplanten waren de meest populaire Arabica. Er werd een agrarische noodsituatie afgekondigd en de boeren werden gefinancierd om deze met bestrijdingsmiddelen uit te roeien.
  • Onderzoekers hebben ontdekt dat cafeïne een positief effect heeft op het langetermijngeheugen van bijen, zodat ze de bloemen die ze tegenkomen beter kunnen onthouden. Dit is in verband gebracht met mensen en de neurologische gevolgen die het ook voor ons en ons geheugen kan hebben - natuurlijk met onze verschillen in het achterhoofd houdend.

Licht of donker branden

Wat is het verschil, na het branden van de koffiebonen? De tijd van roosteren kan smaak toevoegen, maar nog belangrijker (afhankelijk van waarom je koffiedrinkt) cafeïne toevoegen of verwijderen. Hoe lichter ze gebrand worden, hoe meer cafeïne erin blijft. Dus zelfs als het woord 'licht' je aan 'zwak' doet denken, laat je niet verwarren. Het zuurgehalte zal ook hoger zijn bij een lichter gebrande koffie.

Een nadeel van donker gebrande koffiebonen is dat ze sneller versheid verliezen, omdat er meer olie vrijkomt.

Koud gezette koffie

IJskoffie is een verfrissende manier om toch je dagelijkse dosis cafeïne binnen te krijgen zonder het gevoel te hebben dat je jezelf van binnen opwarmt. Koud gezette koffie is ijskoffie gemaakt door koud water of water op kamertemperatuur over een grotere hoeveelheid gemalen koffie te gieten, dan je normaal zou gebruiken. Laat het vervolgens minimaal 12 uur of langer staan. Het resultaat is een volle, zachte koffie zonder de bitterheid of zuurgraad die je normaal zou verwachten. Zelfs als je twee keer zoveel gemalen koffie gebruikt als in een cafetière, is het een heerlijke koffie om te drinken met ijs en melk of water en misschien ook wel een van onze koffiesiropen voor zoetheid en extra smaak.

Manieren om oude koffiebonen te recyclen

Als je om de een of andere reden oude koffiebonen hebt die je niet wilt malen, maar ook niet wilt weggooien, dan zijn hier enkele suggesties die je misschien handig vindt:

  • Vul een klein glas of kandelaar met koffiebonen en plaats er een theelichtje op voor een mooie decoratieve uitstraling en een heerlijke koffiegeur.
  • Doe je oude koffiebonen in een kleine stoffen zak en gebruik deze als luchtverfrisser of om vieze geurtjes te verwijderen.
  • Ze kunnen op de bodem van een terrarium worden gebruikt, zodat het water kan weglopen en het antimicrobieel blijft.

Koffienieuws

In de koffie-industrie gebeurt er veel en is het altijd druk, het is dan ook niet raar dat er goed, slecht en interessant nieuws in omloop is:

  • Koffieroest, een schimmelziekte, verhuisde naar Midden-Amerika en trof 70% van de koffieteelt. De getroffen koffieplanten waren de meest populaire Arabica. Er werd een agrarische noodsituatie afgekondigd en de boeren werden gefinancierd om deze met bestrijdingsmiddelen uit te roeien.
  • Onderzoekers hebben ontdekt dat cafeïne een positief effect heeft op het langetermijngeheugen van bijen, zodat ze de bloemen die ze tegenkomen beter kunnen onthouden. Dit is in verband gebracht met mensen en de neurologische gevolgen die het ook voor ons en ons geheugen kan hebben - natuurlijk met onze verschillen in het achterhoofd houdend.