Beschrijving

Douwe Egberts heeft een intense espresso gecreëerd op basis van donker geroosterde Arabica- en Robusta-bonen. Hier is een espresso voor degenen die van een sterke kop koffie houden. Het heeft een rijke en aromatische body met tonen van karamel en een flinke scheut cafeïne die je echt verfrist - en mocht het soms net iets te intens zijn, dan kan het ook als Lungo in je Nespresso ® -machine worden gebrouwen.

De koffie is verpakt in een aluminium capsule waardoor het aroma en de versheid optimaal behouden blijven. Je stopt hem gewoon in je Nespresso®-machine en binnen de kortste keren heb je een heerlijke en volle espresso gebrouwen zoals je die kent van de beste Cafés - want ook al zit je misschien niet in een Italiaans Café, het is zeker niet verboden om thuis een Café-koffiebeleving te hebben.

De geschiedenis van Douwe Egberts gaat terug tot 1753, toen het bedrijf werd opgericht in het Nederlanse stadje Joure als een kruidenierswinkel. Tegenwoordig is Douwe Egberts een van de drie grootste koffieproducenten ter wereld en levert het een brede selectie kwaliteitskoffie van over de hele wereld aan koffiekenners over de hele wereld.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

20

Aantal kopjes

20

Merk

Douwe Egberts

Capsule systeem

Nespresso

Smaaknoten

Karamel

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

22.01.2025

Douwe Egberts Espresso 10 Krachtig XL

20 capsules voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Uitstekend Lees meer