• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lindt Zoute drop

100 g. chocolade

Op voorraad
Now: € 2,99

Productspecificatie

Aantal capsules 100
Merk Lindt
Smaak salty licorice, Pure chocolade
Houdbaar tot 30.11.2022

Beschrijving van Lindt Zoute drop

De Lindt Excellence chocoladereepjes zijn waarschijnlijk het meest bekend om de pure donkere varianten in verschillende sterktes. Maar daarnaast vind je in deze serie ook veel chocolaatjes met niet-traditionele ingrediënten, die voor meer dan de gebruikelijke smaakbelevingen zorgen, waarvan deze zoute Drop-variant een goed voorbeeld is.

Bij de Zoute Drop-variant krijg ten eerste een donkere chocolade, maar die hier is gecombineerd met een intense smaak van gezouten drop. Wanneer je de eerste hap neemt, merk je meteen de pittige zoute smaak van drop, die dan snel wordt opgevangen door de diepe smaak van donkere chocolade. Dit geeft een goede wisselwerking tussen de licht bittere tonen van de donkere chocolade die past bij de licht scherpe smaak van de gezouten drop. Het resultaat is een onderscheidende en verfijnde smaak die goed samengaat met een betere wijn of een donker gebrande koffie.

Oftewel, hier is een chocolade die met zijn delicate andere smaak bijdraagt aan een welkome uitbreiding van het chocolade-universum, en waar Lindt opnieuw mee heeft aangetoond dat ze met hun innovatieve samenstelling van niet-traditionele ingrediënten in de klassieke donkere chocolade een volledig uniek vermogen hebben om nieuwe opwindende smaakervaringen te creëren.

Lindt uit Zwitserland voorziet de wereld al sinds 1845 van heerlijke chocolade. Lindt staat bekend om hun heerlijke chocoladeballetjes met zachte vulling, de gouden paashaas en niet in de laatste plaats de populaire Lindt Excellence chocoladereepjes in verschillende smaken.

Lindt Zoute drop
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20