Beschrijving

Een Philips Senseo koffiepadmachine is het ideale systeem voor het maken van een breed scala aan lekkere warme dranken. Om uw machine in perfecte staat te houden, raden wij u aan deze te behandelen met de Kaffekapslen ontkalkingstabletten.

Door uw Senseo apparaat regelmatig te ontkalken, voorkomt u dat kalkaanslag de temperatuur, smaak en ingrediënten negatief beïnvloedt. Dit proces verlengt ook de levensduur van uw machine en voorkomt onnodige schade. De Kaffekapslen ontkalkingstabletten zijn speciaal ontwikkeld voor de Philips Senseo machine en bevatten citroenzuur dat de machine op een zachte manier effectief ontkalkt om deze in uitstekende staat te houden en geweldige koffiearoma's te garanderen.

We raden u aan om uw Senseo apparaat minimaal eens in de drie maanden te ontkalken om het gezond te houden. Het product is compatibel met alle Senseo koffiemachines, maar het is belangrijk dat u de juiste ontkalkingsinstructies voor uw specifieke Senseo model volgt.

Zodra uw machine is ontkalkt, kunt u zich weer verheugen op lattes, cappuccino's, warme chocolademelk en meer van de hoogste kwaliteit!

Specificaties

Stuks

3

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Senseo

Houdbaar tot

25.07.2025

Ontkalkingstabletten Kaffekapslen

3 Doseringen voor Senseo

Recensies (0)