Beschrijving

Met een Delonghi Nescafe Dolce Gusto machine in huis zet u elke dag gemakkelijk het perfecte kopje koffie, wanneer u maar wilt. Het beste aan dit apparaat is dat u kunt genieten van lekkerdere koffie met kortere zettijden en minder geknoei met filters. De kleine pods worden in een mum van tijd omgetoverd tot een heerlijk drankje.

Maar om smaakvolle warme dranken van hoge kwaliteit te kunnen blijven serveren, is het belangrijk om uw machine te ontkalken met deze Kaffekapslen ontkalkingstabletten. Ze maken het reinigen ongelooflijk eenvoudig en houden uw machine in uitstekende conditie. Deze verpakking bevat 6 tabletten en is compatibel met elke machine uit het Dolce Gusto assortiment.

Voor een optimaal gebruik van de machine raden we aan om uw machine om de maand te ontkalken. De ontkalkingstabletten bevatten een krachtige maar zachte oplossing die kalkaanslag tegengaat en voorkomt, waardoor u een gezonde machine hebt die nog lang de beste flat whites, caffe lattes, chococinos en nog veel meer zal blijven maken.

Specificaties

Stuks

3

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Houdbaar tot

25.07.2025

Ontkalkingstabletten Kaffekapslen

3 Doseringen voor Dolce Gusto®

(2)

Recensies (2)

Heel gemakkelijk te gebruiken. Lees meer
pas tres pratique je prefere en liquide Lees meer

Vergelijkbare categorieën