Beschrijving

Lavazza staat bekend als de favoriete koffie van Italië en bestaat al sinds 1895. Lavazza was een pionier op het gebied van het mengen van koffie uit verschillende regio's en staat tegenwoordig bekend als een van 's werelds toonaangevende koffiebedrijven.

Bovendien staat Italië bekend als het moederland van de espresso. De espresso is uitgevonden in Italië, en komt net als Lavazza uit Turijn. Tegenwoordig is espresso een van de meest populaire variëteiten uit de rijke Italiaanse koffietraditie, waar het niet alleen zwart wordt gedronken, maar ook wordt gebruikt om caféklassiekers zoals Cappuccino en Caffè Latte te maken.

Een meer authentieke Italiaanse koffie-ervaring dan met Lavazza's Classico Espresso krijg je daarom bijna nergens. Dit is een klassieker waar al decennia lang van wordt genoten in Italiaanse cafés en huizen.

Lavazza Classico is gemaakt van 100% arabicabonen uit Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en heeft een smaak die zoet en delicaat is met een rijke afdronk.

Zet je eigen espresso en laat je meenemen naar Italië - want hier is een koffie die, als hij kon spreken, zou zeggen: Sono un italiano. Un italiano vero.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Lavazza

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.10.2025

Espresso Italiano - Lavazza

1000 g. Koffiebonen

Recensies (0)