• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

St. Remio Aromatic

10 capsules voor Caffitaly

Op voorraad
Now: € 2,19

Productspecificatie

Aantal capsules 10
Aantal kopjes 10
Merk St. Remio
Capsule systeem Caffitaly
Smaak Fruit, Noten
Kop grootte Espresso
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 26.02.2023

Beschrijving van St. Remio Aromatic

St. Remio is een koffiemerk met een bijzonder hoge focus op milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid. St Remio gebruikt alleen UTZ gecertificeerde koffie, dus je bent er altijd van verzekerd dat de koffie duurzaam, en onder goede omstandigheden en werkomstandigheden is verbouwd. St. Remio ondersteunt ook een groot aantal projecten om deze waarden te promoten, en heeft een speciale focus op Rwanda, met name gericht op het verbeteren van de omstandigheden van vrouwelijke koffieboeren.

Bij aankoop van St. Remio-koffie ondersteunt men daarom actief de gemeenschap van lokale koffieboeren en draagt bij aan beter onderwijs, economie en duurzame ontwikkeling.

St. Remio heeft onlangs een nieuwe biologische serie gelanceerd waarbij alle soorten koffie biogecertificeerd zijn. Deze serie bestaat uit een aantal soorten kwaliteitskoffie, die geheel zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen zijn geteeld, wat natuurlijk ook het geval is bij deze variant genaamd Aromatic.

Je krijgt hier een uitgebalanceerde medium gebrande koffie met tonen van fruit en noten. Deze milde koffie kan gemakkelijk puur gedronken worden, maar is ook goed te mengen met melk, als basis in bijvoorbeeld een Latte of Cappuccino.

Wij bevelen deze st. Remio-variant warm aan - want hier krijg je niet alleen kwaliteitskoffie, maar steun je ook een goed doel.

St. Remio Aromatic
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20
Bestsellers:
Capsulehouder voor Caffitaly met 4 compartimenten
Capsulehouder voor 40 Tchibo-capsules
Now: € 12,99
Kaffekapslen descaler for Caffitaly
Ontkalker Vloeibare Kaffekapslen 2 Doseringen voor Caffitaly
Now: € 4,99