Beschrijving

Een ongewijzigde favoriet sinds 1918.

Deze klassieker uit de befaamde branderij van Zoégas zal zeker in de smaak vallen bij de klanten van Kaffekapslen. Elke Arabica boon wordt zorgvuldig geplukt op de hooggelegen Latijns-Amerikaanse plantages om een onberispelijke melange te creëren. Het is niet alleen een voortreffelijke blend, maar ook milieuvriendelijk, zoals blijkt uit de Rainforest Alliance certificering. 

Deze bijzondere blend en de donkere roostering van de bonen zorgen voor een kopje koffie dat licht zurig is met tonen van fruit en zwarte bessen. De aardse smaak heeft ook toetsen van noten, en je proeft een aangename, lang aanhoudende smaak. 

Bij de samenstelling van deze blend wordt niet alleen rekening gehouden met het milieu, maar ook met het welzijn van de boeren in Brazilië en Oost-Afrika die de bonen plukken. Je kunt dus met een goed geweten genieten van een kopje Skånerost koffie.

Voor het beste resultaat raden we aan de koffiebonen vlak voor gebruik te malen. Bewaar de bonen tussen elk kopje in een luchtdichte verpakking om het delicate aroma van de bonen volledig te behouden. 

Koop nu een zak van 450 gram Skånerost koffiebonen bij Kaffekapslen.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaaknoten

Bessen

Eigenschap

Rainforest alliance, Arabica

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

31.01.2025

Zoegas Skånerost

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën