Beschrijving

Ontdek Segafredo's prijswinnende koffiemelange.

Deze Selezione Crema koffie is ideaal voor espresso- en lungo koffies. Elke koffieliefhebber zal ervan kunnen genieten, ongeacht van hoe men van koffie houdt. Bij het zetten van de koffie komen vanille, mokka, fruit en nootachtige aroma's vrij. De smaak is van chocolade en drop. Met de complexe lagen die de zintuigen overnemen, is het geen wonder dat deze koffie een prijs heeft gewonnen.

De bonen in deze blend komen uit Brazilië, Costa Rica en Ivoorkust. Naast de perfecte branding heeft deze blend een gemiddeld cafeïnegehalte. Dit betekent dat het ideaal is voor elk moment van de dag en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het binnenkrijgen van te veel cafeïne, vooral als u het soort persoon bent dat de hele dag door veel kopjes drinkt.

Segafredo Zanetti werkt al tientallen jaren met koffie. Hun betrokkenheid bij elke stap van het proces zorgt ervoor dat het resultaat van de hoogste kwaliteit is. Deze kwaliteit heeft sinds het begin in 1973 niet gewankeld.

Koop vandaag nog uw zak met 1000g Selezione Crema koffiebonen. Wij raden aan om de bonen vlak voor het zetten te malen, zodat u enkel het beste resultaat krijgt.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Smaaknoten

Chocolade

Eigenschap

Arabica/Robusta

Houdbaar tot

28.01.2026

Segafredo Selezione Crema

1000 g. Koffiebonen

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën