Beschrijving

Verwelkom de Segafredo's 100% Arabica koffie melange.

Deze melange van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika is zijdezacht en boordevol aroma. Gekruid, intens en toch delicaat, deze koffie zal zeker alle koffieliefhebbers bevallen.

Ruik het bloemige aroma van Arabica bonen en proef de chocolade- en noten hints in het eindproduct. Deze koffie is echt een verwennerij voor al uw zintuigen.

Als u een kopje heeft gezet, zult u zien dat het is bedekt met een gladde crema. De zachtheid van deze koffie maakt het perfect voor elke soort koffiedrank waar u op dat moment naar snakt.

Ervaar de hoge normen en kwaliteit van Segafredo Zanetti-koffie. Sinds 1973 maakt deze in Bologna gevestigde producent melanges waar over de hele wereld van wordt genoten. Hun aandacht voor elk detail van begin tot eind is voelbaar in elk individueel kopje koffie dat wordt geserveerd.

Haal vandaag nog uw zak met 1000 g koffiebonen bij Kaffekapslen en geniet van de Selezione Arabica-melange. Wij raden aan om de bonen vlak voor het zetten te malen om elke aroma en smaaksensatie op de best mogelijke manier te ervaren.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Smaaknoten

Chocolade, Bloemen

Eigenschap

Arabica

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

30.11.2025

Segafredo Selezione Arabica

1000 g. Koffiebonen

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën