Beschrijving

Als je zowel van koffie als van chocolade houdt, dan krijg je met dit product een espresso die beide op de beste manier verenigt.

Omdat we bij Kaffekapslen weten dat koffie en chocolade gewoon goed samen gaan, hebben we hier een koffie gecreëerd waar je ze allebei tegelijk kunt hebben.

Met onze Chocolade Espresso krijg je een koffie die totaal anders smaakt dan de koffie die je gewend bent. Want met de chocolade die aan de koffie wordt toegevoegd, krijg je een koffie met een extra rijke en aangename smaak, waarbij je echt van beide smaaknuances tegelijk geniet - zoals je zou genieten van de koffie met een goed stuk pure chocolade.

We hebben deze koffie gemaakt op een melange van medium gebrande Arabica bonen en Robusta bonen waar tijdens het branden de chocolade aan is toegevoegd. Het resultaat is een uitgebalanceerde koffie die wordt afgewisseld met een klassieke Espresso-smaak van Arabica- en Robusta-bonen, die gepaard gaat met een uitgesproken chocoladesmaak.

Als je graag nieuwe koffiesoorten probeert, kunnen we alleen maar aanraden om ook een chocoladekoffie te proberen. Want hier krijg je gegarandeerd een unieke en andere smaakervaring die je snel vergeet.

Wij leveren deze spannende Chocolade Espresso voor een aantrekkelijke prijs - in 10 capsules die perfect passen bij uw Nespresso® machine.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Chocolade

Eigenschap

Aluminium, Koffie met smaak

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

12.10.2025

Espresso Chocolade - Premium

10 capsules voor Nespresso®

(5)

Recensies (5)

Franchement dégueulasse 😱 Lees meer
Bon café mais je ne sens pas le goût chocolaté Lees meer
Ruikt en proeft naar verbrande chocolade, helaas geen fan van Lees meer
Produit de qualité a un bon prix Lees meer
Lekkere chocoladesmaak koffie! Heerlijk om ‘s avonds lekker onder de warme dekens op te drinken. Lees meer