Beschrijving

Een van de meest populaire melanges van Zoégas.

Deze melange van koffiebonen getuigt van de passie en het vakmanschap waarmee Zoégas hun koffie maken. Hun passie voor donker geroosterde koffie sinds 1886 kan worden gevoeld en gewaardeerd in elk kopje van de Mollbergs melange. 

De Arabica bonen die in deze melange worden gebruikt, worden op grote hoogte geteeld in Kenia en Latijns-Amerika, waardoor een zeer specifiek smaakprofiel wordt verkregen. Bovendien zijn de bonen afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Je kunt dus met een goed geweten van je koffie genieten. 

Donker geroosterd en met een lage zuurgraad, proef je de fruitige smaak van zwarte bessen wanneer je nipt aan een kopje van deze koffie. Om elke smaaknuance optimaal te kunnen proeven, raden wij je aan de bonen vlak voor het zetten te malen en de bonen in een luchtdichte verpakking te bewaren. Als je het aroma bewaart, beleef je de beste ervaring tijdens je koffiemoment. 

Ervaar het perfecte mengen en roosteren van deze Zweedse favoriet door vandaag nog je zak koffiebonen van 450 gram bij Kaffekapslen te bestellen.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaaknoten

Karamel

Eigenschap

Rainforest alliance, Arabica

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

31.01.2025

Zoegas Mollbergs

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën