Beschrijving

De klassieke Qualita Oro-blend van Lavazza is al decennia lang geliefd bij koffieliefhebbers over de hele wereld.

Hier heeft Lavazza met hun ‘Mountain Grown’ een speciale variant van deze blend gecreëerd, die uitsluitend bestaat uit bonen die op hoge berghellingen worden geteeld.

Van koffiebonen die in hoger gelegen gebieden worden geteeld, is bekend dat ze bijzonder zoet en aromatisch zijn en een lagere zuurgraad hebben dan bonen die op lagere hoogten groeien, dankzij de langzamere rijping van de bonen.

De Lavazza Qualita Mountain Grown-blend is gemaakt met 100% donker gebrande Arabica-koffiebonen, die allemaal op meer dan 2.000 meter hoogte worden verbouwd in Ethiopië en Zuid- en Midden-Amerika.

Hier krijg je koffie in de gebruikelijke Lavazza-kwaliteit, die wordt geleverd met smaaktonen van fruit en bloemen, aangevuld met een rijke en volle body.

Deze bonen zijn geschikt voor zowel cafetiere, espressomachines of als filterkoffie. Voor de optimale beleving raden we je aan om de bonen, vlak voordat je koffie wilt zetten, te malen.

Dus als je op zoek bent naar een uitgebalanceerde aromatische koffie, dan kun je niet de fout ingaan met deze Lavazza blend.

Lavazza staat bekend als de favoriete koffie van Italië en kan zijn voorouders terugvoeren tot 1895. Het bedrijf uit Turijn was een pionier in de techniek van het blenden van koffie uit verschillende regio's en staat tegenwoordig bekend als een van 's werelds toonaangevende koffiebedrijven.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Lavazza

Eigenschap

Arabica

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

28.02.2026

Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

1000 g. Koffiebonen

(7)

Recensies (7)

Dat Lavazza zeer goede koffie is wisten we al een tijdje.
eerste maal deze Oro aangekocht en bevalt ons zeer goed.
Lees meer
Lang gezocht naar de ideale bonen. Eindelijk gevonden van een goede kwaliteit in een fijne webshop. Veel keuze en goede prijzen. Lees meer
Lekker maar de normale Oro vindt ik lekkerder. Lees meer
Uitstekende kwaliteit Lees meer
Werkelijk, de hemel op aarde. Lees meer
Nous sommes très ravis de ce café.
Son goût, sa force et son caractère nous conviennent parfaitement.
Nous vous recommandons cette variété si vous chercher un bon café.
Lees meer
Excellent café - mon épouse qui ne pouvait plus boire de café d'autres marques, le digère sans problème et ce fait est devenue accros à votre café.
Commé signalé déja par d'ajutres commentaires les prix et le service sont excellents.
Lees meer