Beschrijving

U heeft het Segafredo-logo waarschijnlijk wel eens gezien in cafés en restaurants ergens in de wijde wereld. Dit Italiaanse merk, voluit Segafredo Zanetti, brandt al tientallen jaren koffie. Zij controleren elke stap van het proces persoonlijk - van het plukken tot het mengen tot het verpakken. Als u Segafredo-koffie koopt, weet u dat u koffie van hoge kwaliteit krijgt van een producent met hoge eisen.

De Intermezzo-blend is van Segafredo's Classic Line. Deze melange is vooral populair bij liefhebbers van traditionele Italiaanse koffie. Het is de ideale melange voor een traditionele Italiaanse espresso, net zoals u in de cafés in Italië krijgt.

Laat u meenemen op een sensationele reis naar Italië. Deze middelmatig-donker gebrande Arabica- en Robusta-bonen komen uit Brazilië, Ivoorkust en Costa Rica. Hun melange geeft u een koffie met hints van vanille, noten, karamel, amandel en geroosterd brood. Misschien proeft u zelfs een vleugje sinaasappel.

Met deze zak van 1000g koffiebonen heeft u genoeg om te experimenteren met verschillende drankjes en uzelf te trainen om een barista te zijn in uw eigen huis. Wij raden aan om de bonen vlak voor gebruik te malen om het meeste uit het aroma en de smaak te halen.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Segafredo

Smaaknoten

Noten, Karamel

Eigenschap

Arabica/Robusta

Houdbaar tot

28.04.2026

Segafredo Intermezzo

1000 g. Koffiebonen

(3)

Recensies (3)

Lekkere romige koffie voor een prikie Lees meer
Contente du café que j'ai commandé.
Intenso
Les pads
Caramel et noisettes c'est très bon merci
Lees meer
goede kwaliteit aan scherpe prijs Lees meer

Vergelijkbare categorieën