Beschrijving

Geniet van heerlijke duurzame koffiebonen.

De Intenzo blend van Zoégas is Rainforest Alliance gecertificeerd als garantie voor een goed milieu en beschermde arbeiders. U kunt dus met een goed geweten van deze blend genieten.

Net zoals alle Zoégas blends is ook deze koffie donker gebrand. Hun ambacht richt zich op donker gebrande bonen die biologisch en duurzaam zijn geproduceerd. Door het branden komen de vele aroma's en smaken van elke melange vrij, waardoor ze elke keer weer voor een fantastische ervaring zorgen. 

De Intenzo beldn is gemaakt van Arabica-bonen uit Latijns-Amerika en West-Afrika. Het zorgt voor een volle en mooi uitgebalanceerde kop koffie. Bij elke slok ontdekt u tonen van rode appel die voortkomen uit de zoetheid en zuurgraad van de bonen. 

De passie van Zoégas wordt gedemonstreerd in deze Intenzo blend, die verkrijgbaar is in een zak van 450 g koffiebonen. Om optimaal van de smaken en de versheid van de koffie te genieten, raden we aan om de bonen vlak voor gebruik te malen. Gebruik uw favoriete zetmethode om van deze koffie te genieten en bewaar de bonen in een luchtdichte verpakking. 

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaak

Appels

Eigenschap

Rainforest alliance, Arabica

Intensiteit

Sterk (6/10)

Houdbaar tot

30.07.2024

Zoegas Intenzo

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)