Beschrijving

Klassieke Italiaanse koffie van een gerenommeerde Zweedse branderij.

Zoégas' Espresso Della Casa koffiebonenmelange is het resultaat van echt Zweeds vakmanschap. Het is net of je in Italië bent, ook al worden de bonen geblend en geroosterd in Helsingborg. Perfectie, passie en liefde voor koffie zijn allemaal voelbaar in deze espressomelange.

In tegenstelling tot de meestal donker geroosterde melanges van Zoégas, is deze espresso medium geroosterd. De Robusta en Arabica bonen uit Vietnam en Brazilië zorgen voor een volle koffie met een melkzure, lichte bitterheid en een lang aanhoudende smaak.

Deze Espresso Della Casa blend is perfect om te gebruiken als basis voor cappuccino's, lattes, of andere op espresso gebaseerde dranken. Je kunt er ook van genieten als eenvoudige espresso om op een andere manier van de aroma's en tonen te genieten. Dankzij deze heerlijke blend haal je het beste uit je koffiemoment, ongeacht het moment van de dag.

Haal nu een zak van 450 g Espresso Della Casa koffiebonen bij Kaffekapslen.

Voor de beste espresso raden wij je aan de bonen vlak voor het zetten te malen en de koffie tussen de koffiepauzes in een luchtdichte verpakking te bewaren.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaaknoten

zeezout, Pure chocolade

Eigenschap

Rainforest alliance, Arabica/Robusta

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

31.07.2024

Zoegas Espresso Della Casa

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)