• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lavazza Crema E Aroma Blue

1000 g. Koffiebonen

Op voorraad
Now: € 13,49

Productspecificatie

Aantal capsules 1000
Merk Lavazza
Smaak Zure Robusta, Donker geroosterde bonen, Aromatische Arabica
Eigenschap 1000 Gram, Arabica/Robusta
Intensiteit Stærk (8/10)
Houdbaar tot 30.10.2023

Beschrijving van Lavazza Crema E Aroma Blue

De Lavazza's Crema E Aroma koffiebonenmelange in een verpakking van 1000 g zodat u een tijdje genoeg koffie bij de hand hebt.

Lavazza's trotse koffietraditie is al jaren een hoofdbestanddeel van veel huishoudens en cafés. U kunt deze hoge kwaliteit nu in huis halen en koffie van cafékwaliteit maken in uw eigen keuken.

Crema E Aroma is een mix van Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika en Robusta bonen uit Afrika. Deze combinatie geeft u een intense ervaring met een delicate bitterheid die de koffie perfect afrondt.

De bonen zijn donker gebrand, perfect om te gebruiken als espresso of als basis voor uw cappuccino, latte of andere dranken op basis van espresso. Als u een espresso maakt, krijg je een mooie crema bovenop u koffie.

Met deze zak koffiebonen van 1000 g kun u uw koffie malen zoals jij het wil en koffie zetten om aan elk verlangen te voldoen. We raden aan om de bonen vlak voor gebruik te malen, zodat uw koffie zo vers mogelijk is.

De hoogwaardige koffie van Lavazza wordt perfect geïllustreerd in hun Crema E Aroma melange. Probeer deze bonen nu uit. We wij weten wel zeker dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze.

Lavazza Crema E Aroma Blue
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20