Beschrijving

Ben je dol op het malen van je eigen koffiebonen? Met dit pak krijg je 1kg bonen, dus genoeg bonen om de koffiemolen een tijdje draaiende te houden.

Onze Klassieke koffie voor iedere dag is gemaakt op een melange van Arabica- en Robusta-bonen, wat heeft geresulteerd in een milde medium gebrande koffie met tonen van noten en een bloemige body.

Dit is een veelzijdige koffie zonder de grote wendingen die voor dagelijks gebruik kan worden gebruikt, zodat je altijd versgemalen koffie bij de hand hebt. De koffie is geschikt voor zowel filterkoffie, plunjerkannen of espressomachines en is ook lekker met melk en suiker.

Met deze koffie maal je de bonen zelf, waardoor je precies de maalgraad krijgt die bij jou past. Want met hele bonen die je zelf maalt, pas je het aroma, de sterkte en de smaak aan om de koffie te creëren die het beste bij jou past. Zo geven fijngemalen bonen de koffie een meer bittere smaak, terwijl een grovere maling de koffie een meer zure smaak geeft. Welke smaak bij jou past, bepaal je natuurlijk zelf.

Met andere woorden, je krijgt een vollere en meer genuanceerde koffie als je je bonen zelf maalt - en niet in de laatste plaats ook een lekker aroma van versgemalen koffie in je keuken.

Voor het beste resultaat raden we aan om de koffie direct voor gebruik pas te malen.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

1000

Merk

Kaffekapslen

Smaaknoten

Noten, Bloemen

Eigenschap

Arabica/Robusta

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

08.03.2025

Classic - Alledaagse koffie

1000 g. Koffiebonen

(7)

Recensies (7)

Suuuuupppper lekkere koffie aan een schappelijke prijs ! Super service en vlug geleverd ! Doe zo verder hier heel tevreden klant! Lees meer
Heerlijke aangename koffie voor een zeer degelijke prijs. De kwaliteit wordt geapprecieerd door de collega's. Deze koffie werd tijdens mijn vakantie geleverd en is een groot succes. Ik bestel dadelijk opnieuw want er wordt gretig van gedronken :-) Lees meer
Lekkere koffie prijs kwaliteit Lees meer
Très bon café et très bon qualité prix Lees meer
Dit is zeer lekkere koffie. Perfecte smaak Lees meer
Lekkere dagelijks koffie voor een goede prijs Lees meer
Ik ben nieuw in de bonen koffie, dit pak maakte deel uit van een pakket verschillende soorten koffie dat vind ik een hele mooie manier om je wat meer in de mogelijkheden te verdiepen. Lees meer

Vergelijkbare categorieën