Beschrijving

Haal de smaak van Zweedse koffie in huis 

Zoégas heeft een melange samengesteld van koffiebonen die zijn gekozen en geroosterd met zorg voor de koffiebonen en de mensen die bij de vervaardiging van het product betrokken zijn. 

Deze koffie wordt gemaakt van Arabica bonen uit Zuid- en Midden-Amerika en Oost-Afrika. Hij bevat bonen uit Ethiopië, die de koffie kruidige tonen en een citrussmaak geven die eigen is aan deze melange. De smaak is eveneens krachtig en biedt rijke lagen van smaken waarin ook kaneel is verwerkt. Wanneer je deze donker geroosterde bonen ruikt, krijg je het gevoel alsof je versgebakken Zweedse kaneelbroodjes ruikt. 

Zoégas geeft om het milieu en de mensen die betrokken zijn bij de productie van hun koffie. Deze inspanning wordt erkend door de Rainforest Alliance, aangezien de Blue Java blend Rainforest Alliance gecertificeerd is. 

Met passie voor donkere roostering sinds 1886, kun je erop vertrouwen dat Zoégas bonen worden gemaakt van de beste planten en tot in de perfectie worden geroosterd. Je zult er geen spijt van krijgen als je deze koffie koopt.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Zoégas

Smaaknoten

Citrusvrucht

Eigenschap

Rainforest alliance, Arabica

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.10.2024

Zoegas Blue Java

450 g. Koffiebonen

Recensies (0)