Beschrijving

100% Arabica bonen en 100% heerlijke koffiemelange

Starbucks Blonde® melange van hele bonen is de perfecte keuze voor wie van een mildere koffie houdt. De Latijns-Amerikaanse bonen worden zorgvuldig geselecteerd om een zachte maar levendige koffiesmaak te bieden. De Starbucks Blonde® roast is licht geroosterd. De resulterende tonen zijn zoet en zacht, en de koffie die je krijgt is perfect als basis voor espressodranken, of als een eenvoudige espresso.

Dit mengsel is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen van verschillende melanges. Je kunt erop vertrouwen dat de Starbucks Blonde® melange van de hoogste kwaliteit is. Starbucks® maakt het verschil!

Kaffekapslen is verheugd deze geliefde melange aan te kunnen bieden in verpakkingen van 450 gram hele bonen. Je krijgt een goede hoeveelheid koffie om verschillende espressodranken uit te testen, heerlijke koffie te zetten voor je vrienden en familie, of een goede koffie te schenken voor je gasten tijdens zakelijke bijeenkomsten.

Vergeet niet de geopende zak met hele bonen in een luchtdichte verpakking te bewaren om het aroma en de smaak van de koffie te behouden. We raden ook aan om de bonen vlak voor het zetten te malen volgens de door jou gewenste methode.

Ingrediënten

Geroosterde koffiebonen

Specificaties

Hoeveelheid (g)

450

Merk

Starbucks

Houdbaar tot

10.03.2025

Starbucks Blonde Espresso Roast

450 g. Koffiebonen

(1)

Recensies (1)

Tevreden Lees meer

Vergelijkbare categorieën