• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lindt Zeezout

100 g. chocolade

Op voorraad
Now: € 2,99

Productspecificatie

Aantal capsules 100
Merk Lindt
Smaak sea salt, Pure chocolade
Houdbaar tot 31.01.2023

Beschrijving van Lindt Zeezout

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1845, is Swiss Lindt een echte chocoladepionier. Lindt staat bekend om het gouden chocoladekonijn dat met Pasen verschijnt, de smaakvol gevulde chocoladeballen en niet in de laatste plaats de populaire Lindt Excellence serie.

Lindt's Excellence-serie wordt geleverd met veel verschillende smaken. De serie staat bekend om zijn grote variëteit en de innovatieve manieren om traditionele chocolade te combineren met nieuwe spannende ingrediënten.

In deze variant krijg je een diepe donkere chocolade, waaraan een vleugje zeezout is toegevoegd. De smaak is dan ook grotendeels in de stijl van een traditionele pure chocolade, maar de toevoeging van een vleugje zout, geeft de smaak net dat tikkeltje extra en haalt hiermee echt de chocoladesmaak naar voren en laat het echt tot zijn recht komen. Je voelt dus dat dit een chocolade is waarbij de kleinste details zijn gekoesterd.

Dit is met andere woorden een donkere chocolade die echt smelt op de tong. Een chocolade die op zichzelf al erg lekker is, maar die extra goed tot zijn recht komt in combinatie met een goede kop koffie of een glas rode wijn.

Wij leveren deze heerlijke kwaliteitschocolade in een reep van 100 gram.

Lindt Zeezout
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20