Beschrijving

De Lavazza ¡Tierra For Planet! Capsules voor Nespresso® zijn een eersteklas selectie biologische Arabica koffie.

100% Arabica bonen worden zorgvuldig met de hand geplukt, tot in de perfectie geroosterd in een Italiaanse stijl en vervolgens gemalen om een hoogwaardige koffie te produceren met tonen van fruit en chocolade. Deze uitgebalanceerde en smaakvolle melange komt uit Afrika, Midden- en Zuid-Amerika, waar de Lavazza Foundation werkt om koffieproducenten landbouwtechnieken bij te brengen die de klimaatverandering helpen bestrijden.

Lavazza is opgericht in Turijn in 1895 en staat al meer dan honderd jaar voor Italiaanse kwaliteit. Deze Lavazza koffie is ethisch geproduceerd: het is niet alleen biologisch, het is ook Rainforest Alliance-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de normen voor duurzame landbouw die verantwoordelijkheid voor het milieu, sociale rechtvaardigheid en economische duurzaamheid bevorderen.

Lavazza let altijd op de rechten van koffieboeren. De Lavazza ¡Tierra For Planet! capsules zijn snel en gemakkelijk te gebruiken. Neem gewoon een capsule, plaats deze in uw Nespresso machine, druk op de knop en uw kwaliteitskoffie is in een mum van tijd klaar.

Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties. De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza ¡Tierra For Planet! Capsules voo machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Fruit, Milde chocolade, Aromatische Arabica

Eigenschap

Biologisch, Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

30.12.2024

Lavazza Tierra For Planet Bio

10 capsules voor Nespresso®

(4)

Recensies (4)

Excellent product op alle gebied. Levering eveneens prima. Lees meer
Superlekkere koffie met een afdronk die vrij stevig is, maar niet te. Capsules zijn zeer compatibel met mijn Nespresso Machine. Voor herhaling vatbaar. Top! Lees meer
Uitstekende smaak, aluminium caps zijn langs vele wegen recycleerbaar Lees meer
Iets duurder dan de andere capsules, maar zeer goed en ook wat beter voor onze planeet. Ook belangrijk... Lees meer