Beschrijving

Wat voor geweldige koffie-ervaring je ook wilt, de Senseo Switch 3-in-1 kan al je wensen vervullen.

Of je nu een gewone kop (medium cup, 120 ml.), Grote kop (large cup, 200 ml.) of een hele kan koffie nodig hebt, je zet ze allemaal op dit koffiezetapparaat. 

De 3-in-1 functie maakt het mogelijk om zowel met koffiepads als een hele kan met je favoriete filterkoffie te zetten. 

Triplebrew-technologie zorgt er ook voor dat je koffie altijd met de juiste hoeveelheid water, temperatuur en druk wordt gezet, ongeacht welke zetmethode je gebruikt. 

Met één druk op de knop heb je snel de perfecte kop of kan koffie.

Senseo Switch kan een hele kan koffie zetten.

Zet je een hele kan koffie, dan zorgt de meegeleverde thermoskan ervoor dat je koffie urenlang temperatuur, aroma en smaak behoudt. De roestvrijstalen kan bevat maar liefst 7 kopjes koffie.

Verwissel eenvoudig het bijgeleverde inzetstuk, afhankelijk van de grootte van de pads die je gaat gebruiken. Gebruik daarnaast koffiefilter maat 102 om filterkoffie te zetten. 

De water-uitloop van de machine is speciaal aangepast zodat het water langzamer doorstroomt wanneer je filterkoffie zet, zodat alle smaak en aroma de tijd heeft om samen met het water in de kan te komen. Toch duurt het zetten van een hele kan slechts 8,5 minuut. 

Met de Senseo Switch HD6594 / 60 kun je ook kiezen tussen twee intensiteitsniveaus, afhankelijk van hoe sterk je de koffie wilt. 

Of je nu een pot koffie wilt delen met je gasten of alleen wilt zitten met een kop warme koffie, de Senseo Switch kan het allemaal vervullen. 

Door de korte zettijd van 30 seconden zet je op een drukke dag gemakkelijk snel een goede kop koffie.

Specificatie van Philips Senseo Switch 3-in-1

Met een waterreservoir van 1 liter zet je vele kopjes koffie voordat je de machine met water vult. 

De machine wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om jouw gewenste koffie te zetten, welke methode je ook kiest. Het enige dat je hoeft te onthouden, is filterkoffie of Senseo-koffiepads kopen. 

De Switch schakelt automatisch uit als je klaar ben met koffiezetten, wat je energieverbruik verlaagt en het milieu ontziet. De ontkalkingsindicator van het apparaat maakt het gemakkelijk om je apparaat correct te onderhouden, omdat hij je vertelt wanneer het tijd is om te ontkalken. 

CremaPlus technologie garandeert je een extra romige koffie-ervaring met een mooie schuimlaag. Als je ervoor kiest om koffie te zetten met de Senseo-pads, zul je merken dat je koffie is bedekt met de fijnste cremalaag - deze heeft een karaktervolle goudbruine kleur, wat de koffie een heerlijke consistentie geeft.

Het unieke ontwerp van de Switch. 

Het langwerpige en compacte ontwerp van de Switch neemt met een gewicht van 1,75 kg niet veel ruimte in op het aanrecht en is zelfs gemakkelijk te verplaatsen. Omdat dit apparaat aan al je koffiebehoeften voldoet, kun je genoegen nemen met deze ene koffiemachine in je keuken en heb je dus genoeg ruimte voor andere dingen op je aanrecht.

Specificaties

Stuks

1

Merk

Philips

Capsule systeem

Senseo

Senseo Switch 3-in-1 (zwart)

Koffiezetapparaat voor pads

(1)

Niet op voorraad

Recensies (1)

Erg prima machine Lees meer