• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Kaffekapslen Starterspakket

4 kg Koffiebonen + Ontkalker

Op voorraad

€ 29,69

Productspecificatie

Aantal capsules 4000
Merk Kaffekapslen

Dit aanbod omvat:

1 x
Classic - Alledaagse koffie
Classic - Alledaagse koffie 1000 g. Koffiebonen
(67)
1 x
Crema - Alledaagse koffie
Crema - Alledaagse koffie 1000 g. Koffiebonen
(94)
1 x
Espresso - Alledaagse koffie
Espresso - Alledaagse koffie 1000 g. Koffiebonen
(67)
1 x
Espresso Intenso - Alledaagse koffie
Espresso Intenso - Alledaagse koffie 1000 g. Koffiebonen
(81)
1 x
Ontkalker Vloeibare Kaffekapslen
Ontkalker Vloeibare Kaffekapslen 2 Doseringen voor espressomachine
(4)

Beschrijving van Kaffekapslen Starterspakket

Als je het leuk vindt om je eigen koffiebonen te malen en je koffie op je eigen smaak af te stemmen, dan is dit starterspakket precies wat je zoekt. Kaffekapslen presenteert met trots haar eigen koffiebonen.

Onze bonen zijn geschikt voor filterkoffie, Franse persen en espressomachines en geven altijd heerlijke vers gemalen koffie. Maal de bonen tot de gewenste consistentie - om het aroma en de smaak aan te passen - en begin dan met het bereiden van je favoriete drankje of tover iets nieuws. De koffie smaakt het beste als u zo kort mogelijk voor het zetten de bonen maalt.

Al onze koffies zijn melanges van Arabica- en Robusta-bonen en kunnen zwart gedronken worden of als basis dienen voor verschillende op koffie gebaseerde dranken. De klassieke koffie is bijzonder geschikt voor uw kopje koffie in de ochtend. Onze cremakoffie is medium gebrand en is ideaal voor het maken van lattes of café au lait. Onze espresso- en espresso-intensobonen zijn de perfecte basis voor cappuccino's, flat whites of andere koffiedranken waar je rustig van kunt genieten.

Met dit startpakket kun je ons eigen assortiment koffiebonen verkennen en je favoriet kiezen, terwijl je je barista-vaardigheden ontwikkelt.

Dit startpakket bevat één pak van 1 kg van elke koffie, waardoor je genoeg mogelijkheden hebt om de verschillende melanges alleen of met vrienden en familie te proberen.

Onthoud dat het belangrijk is om je koffiemachine te ontkalken - of je nu koffiebonen, filtermachine, een espressomachine of iets heel anders gebruikt. Daarom krijg je in deze pakketaanbieding een gratis pakket ontkalker.