Beschrijving

Bedenk jij ooit dat je de interne onderdelen van je Lavazza A Modo Mio-machine moet schoonmaken?

De reinigingscapsules van Caffenu maken het je gemakkelijk om je machine schoon te houden van bacteriën, deeltjes, oliën en looizuur die helpen om je koffiebeleving te verpesten.

Het vuil hoopt zich op in de machine en zorgt voor een slechte nasmaak aan je koffie. De reinigingscapsules van Caffenu zijn speciaal ontwikkeld om de interne onderdelen van de machine te reinigen, die anders onmogelijk toegankelijk zijn. Bovendien kan het gebruik van de Caffenu-reinigingscapsules de levensduur van je machine helpen verlengen.

De reinigingscapsule wordt gewoon in de machine gestoken als een gewone koffiecapsule. De capsule geeft dan een sterk schuim vrij, dat de gehele binnenkant van de machine in slechts 2 minuten reinigt. Na een grondige spoeling is je machine weer schoon en klaar voor gebruik.

Het verschil tussen ontkalker en reinigingscapsules is dat ontkalker het waterreservoir en de waterleidingen in de machine reinigt.De reinigingscapsules verwijderen het vuil in de zetkop - waar de ontkalker geen effect heeft.

Specificaties

Aantal capsules

4

Merk

Caffenu

Capsule systeem

Lavazza a Modo Mio

Houdbaar tot

30.08.2025

Reinigingscapsules - Caffenu

4 capsules voor Lavazza A Modo Mio

(2)

Recensies (2)

Très satisfait de ce traitement. A la longue les saletés se déposent partout, au point chez moi que l'appareil ne parvenait plus à percer l'arrière de la capsule. J'ai effectué le nettoyage "caffenu" et tout est rentré dans l'ordre ! Je n'oublierai plus de nettoyer et détartrer régulièrement. Lees meer
Toestel terug binnenin proper. Koffie loopt terug beter. Gemakkelijk in gebruik. Lees meer