Beschrijving

Ervaar het rijke en intense aroma van Lavazza's Qualità Oro gemalen koffie. Gemaakt van de beste Arabica bonen uit Zuid- en Midden-Amerika, biedt deze medium gebrande koffie een uniek smaakprofiel met tonen van fruit en delicate bloemige ondertonen.

Dit blik van 250 g is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan het gemak van voorgemalen koffie. Dankzij Lavazza's streven naar kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat alleen de beste bonen worden gebruikt om deze exquise melange te maken.

Aromatisch en evenwichtig, Lavazza's Qualità Oro gemalen koffie is perfect voor elke koffieliefhebber. De unieke melange van Arabica-bonen zorgt voor een heerlijk zachte en fluweelzachte smaak die perfect is voor elk moment van de dag.

Of u nu geniet van een rustige ochtend thuis of gasten bedient tijdens een etentje, Lavazza's Qualità Oro gemalen koffie is de perfecte keuze. Zijn rijke, volle smaak en zachte afdronk geven u een voldaan gevoel en laten u verlangen naar meer.

Ervaar het perfecte kopje koffie met Lavazza's Qualità Oro gemalen koffie. Probeer het vandaag nog en ontdek het beste dat Lavazza te bieden heeft.

Specificaties

Hoeveelheid (g)

250

Merk

Lavazza

Smaak

Fruit, Bloemen

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.12.2024

Qualità Oro - Lavazza

250 g. Gemalen koffie

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën