Beschrijving

Open de deuren naar nieuwe favorieten en klassieke warme dranken, voor het hele gezin, met de Dolce Gusto Piccolo XS.

Met een Dolce Gusto-machine betreed je een enorm universum aan smaakervaringen. Het aanbod bestaat niet alleen uit verschillende koffie- en caféspecialiteiten, maar ook uit verschillende chocolademelk- en theedranken, zodat iedereen in de familie zowel nieuwe als oude favorieten kan vinden.

Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS is een extra kleine handmatige Dolce Gusto-machine die eenvoudigweg 14 cm (B) x 28 cm (H) x 27 cm (D) is. Ondanks het compacte formaat krijg je een modern en tijdloos design dat in elke keuken past, zeker als je een machine waardeert die niet alle ruimte op het aanrecht inneemt. Het gemakkelijk uitneembare waterreservoir bevat 0,8 liter.

Piccolo XS is extreem eenvoudig te bedienen, je hoeft er alleen de gewenste capsule in te stoppen en te kiezen of je een koude of warme drank wilt met behulp van het handvat aan de bovenkant. Voor een optimale beleving volg je voordelig de instructies voor watervolumes op de verpakking. Met een druk van 15 bar zet je koffie als een barista, met smaak en kracht zoals je die kent uit het café of uit dure espressomachines.

Met de Piccolo XS zijn onderhoud en reiniging eenvoudig. Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en de rest kan worden gedaan met een vochtige doek. Na gebruik wordt de machine automatisch uitgeschakeld na 1 minuut inactiviteit. Dan kun je gemakkelijk meerdere kopjes achter elkaar zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je de machine uit hebt gezet als je van huis gaat.

Specificaties

Stuks

1

Merk

DeLonghi

Capsule systeem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Piccolo XS

Handmatige capsulemachine

Recensies (0)