Over Kaffekapslen

Vind jij ook dat de selectie van koffiecapsules te klein is en de prijzen te hoog?

Kaffekapslen.be is de grootste verkoper van koffiecups voor o.a. Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo en Senseo in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederlands en België. 

Ons doel is om gebruikers van koffiecups in heel Europa een zo breed mogelijke selectie koffie te bieden - bijv. compatibele cups voor Nespresso®, exclusieve koffiecups van Illy of koffiebonen van Lavazza.

Het enige gemeenschappelijke kenmerk tussen onze klanten is dat ze allemaal van koffie houden en betere en goedkopere oplossingen willen vinden bij het kiezen van koffie.

Ongeacht of onze klanten nu cups nodig hebben voor Nespresso, pads voor Senseo, capsules voor Tassimo en Dolce Gusto of een heel ander koffiecapsulesysteem hebben, we kunnen een breed scala aan koffie aanbieden - zowel van de oorspronkelijke leveranciers als van compatibele fabrikanten.

Het is een voorwaarde voor onze groei dat onze klanten tevreden zijn. We zijn dan ook trots dat we meer dan 200.000.000 capsules hebben geleverd aan meer dan 700.000 tevreden consumenten. Het is bij ons een basisprincipe dat onze klanten altijd de laagst mogelijke prijzen krijgen en dat onze klanten koffiecups of capsules kunnen kopen zodra ze ze nodig hebben - in plaats van te wachten op het volgende "merkaanbod". Om die reden zijn onze goederen zeer zelden in de aanbieding en verkopen we geen goederen tegen een lagere prijs dan onze kostprijs.

 

Onze geschiedenis

KaffeKapslen is in 2011 opgericht door Morten Ravn in een kleine opslagruimte van 20 m2. Voordat hij KaffeKapslen oprichtte, was Morten verantwoordelijk voor de verkoop van koffieproducten bij Nestlé, dat zowel Nescafé Dolce Gusto® als Nespresso® bezit.

Toen Morten KaffeKapslen oprichtte, had hij niet veel kennis van de handel op internet, maar dankzij de uitgebreide kennis van koffiecapsules en de ervaring met merchandising van Morten groeide KaffeKapslen snel op de Deense markt.

In 2012 werden de Zweedse en Noorse webwinkels van KaffeKapslen gelanceerd en verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand - nog steeds buiten Aarhus, maar deze keer met een klein kantoor naast het magazijn. In 2013 zette de groei door op de Scandinavische markten en werd de Duitse webshop van KaffeKapslen gelanceerd.

In 2014 en 2015 lag de focus op het vergroten van het assortiment koffiecapsules van KaffeKapslen, en daarom bracht Morten veel tijd door op beurzen in Europa en de VS om de juiste koffiecapsules te vinden tegen de beste prijzen. Ondertussen werden er steeds meer bestellingen verzonden vanuit het magazijn van het bedrijf net buiten Aarhus en in 2015 verhuisde het bedrijf opnieuw naar een groter pand.

In 2018 is het magazijn weer uitgebreid en in 2019 opnieuw om ervoor te zorgen dat we altijd ruimte hebben voor nieuwe, spannende producten.