Beschrijving

Warme chocolademelk is een favoriet drankje, hoe oud we ook zijn. Om ervoor te zorgen dat je altijd van warme chocolademelk kan genieten, biedt Nescafé nu hun Nesquik aan in een doos van 30 capsules!

Nesquik is de favoriete warme chocolademelk van kinderen en volwassenen. Hij is zoet, maar niet overdreven zoet, en net chocoladeachtig genoeg om je behoefte aan chocolade te bevredigen, zonder te sterk te zijn. Het is de ideale warme chocolademelk voor het ontbijt of voor een lekkere, ontspannende kop 's avonds.

Met je Dolce Gusto machine en slechts één capsules geniet je in minder dan een minuut van deze warme chocolademelk van Nesquik. Plaats de capsule gewoon in je machine, stel de aanbevolen hoeveelheid water in en zet heet. Met een doos van 30 capsules heb je genoeg om ook met familie en vrienden te delen.

Koop vandaag nog je grote pak Nesquik capsules!

Ingrediënten

Volle MELKpoeder (51,4%), suiker, magere cacao met lecithinen (14,6%), [magere cacao 13,8%, emulgator (lecithine)], netuurlijke aroma's, kaneel, zout, watervrij MELKvet.

Specificaties

Aantal capsules

30

Aantal kopjes

30

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaaknoten

Cacao

Kop grootte

Normale kop

Houdbaar tot

31.01.2025

Nescafé Nesquik

30 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(7)

Recensies (7)

Heerlijke warme chocomelk🤤 Lees meer
Mmmm heerlijk Lees meer
Zowel de kinderen als wij volwassenen zijn zot van de Nesquik, snel een warme tas chocomelk. Heerlijk genieten Lees meer
Op koude dagen een warme choco. Genieten Lees meer
Super lekker. Niet te zoet. Lees meer
Persoonlijk vind ik de combi nesquick met water niet zo lekker Lees meer
Je smaakt geen chocolade bijna. De Chocolate van Kaffekapseln is zoveel lekkerder. Lees meer

Vergelijkbare categorieën