Beschrijving

Nescafé Dolce Gusto heeft een koffie gecreëerd die perfect voor uw ochtendkopje is. Hij neemt u mee op een aromatische reis naar het zuiden van de VS. 

De koffiemelange in deze capsules is een milde koffie met fruitige tonen en een zachte basis. De volle crema bovenop is een perfecte afwerking van een verfijnde koffie. Dankzij de Dolce Gusto-technologie kunt u deze koffie gemakkelijk zetten: verpakt om aroma en smaak te behouden, met de optimale druk om koffie te zetten, snel en efficiënt voor een perfect resultaat.

Met deze capsules voor Dolce Gusto zult u elke ochtend met plezier wakker worden. Wat nog beter is, is dat deze verpakking met 18 capsules komt. Dat gaat een tijdje mee, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw vrienden en familie te delen. Voel u alsof u op vakantie in Florida bent en geniet van de zonneschijn uit uw mok.

Een kleine tip: als uw Dolce Gusto de XL boost functie heeft, kunt u een grotere mok nemen om nóg meer van de koffie te genieten.

Specificaties

Aantal capsules

18

Aantal kopjes

18

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Fruit

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.01.2025

Nescafé Miami Morning Blend Grande

18 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(6)

Recensies (6)

Heerlijk zachte koffie. De smaak is vergelijkbaar met milde koffie gemaakt met een koffiezetfilterapparaat. Lees meer
Rijke smaak, maar niet heel sterke koffie Lees meer
Heerlijk om de dag mee te beginnen Lees meer
Is lekker maar ik vond de Mörning Blend van vroeger beter maar spijtig genoeg kan ik die niet meer krijgen.. Lees meer
J'ai beaucoup apprécié, fait en XL, très équilibré, très agréable en bouche, du velours pour le palais, j'en recommenderai très certainement. En comparaison au NY de la même famille, il est moins fort mais plus soyeux Lees meer
Mijn favoriete kopje koffie in de ochtend. Lees meer

Vergelijkbare categorieën