Beschrijving

Lavazza Lungo Capsules voor Nespresso® zijn gemaakt met 100% zorgvuldig geplukte Arabica bonen voor een intense lungo met bloemige en fruitige tonen. De Arabica bonen zijn de perfecte melange en worden geroosterd om een zoete en aromatische drank te produceren.

Deze koffie uit het Espresso Maestro assortiment is snel en eenvoudig te zetten: plaats een capsule in uw Nespresso® apparaat, druk op de knop en uw premium lungo is in een mum van tijd klaar. Lavazza is opgericht in Turijn in 1895 en staat al meer dan honderd jaar voor Italiaanse kwaliteit. Het is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde koffiezetapparaten ter wereld. Lavazza maakt alleen Italiaanse koffie van hoge kwaliteit.

Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties.

De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza Lungo Capsules voor Nespresso® zijn compatibel met Nespresso® machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaaknoten

Fruit, Bloemen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.06.2025

Lavazza Lungo

10 capsules voor Nespresso®

(2)

Recensies (2)

De smaak van de koffie in de Lavazza espresso Lungo capsules heeft onze voorkeur boven alle andere. Heerlijke aroma. Onze topfavoriet! Lees meer
Een van mijn favoriete koffies van Lavazza.
Levering duurde wel lang.
Lees meer