Beschrijving

L’OR Long Colombia is een klassieker in het L’OR-assortiment. L’OR heeft een aromatische donker gebrande Lungo gecreëerd van Arabica-bonen met tonen van noten en bosbessen. De smaak is sterk en intens, waardoor je de koffie echt proeft, maar tegelijkertijd ook een hele zachte body heeft waar geen bitterheid in terug te vinden is.

De geografie van Colombia, dicht bij de evenaar, met hoge bergen en een bodem die wordt gevoed met rijke voedingsstoffen en mineralen uit de vulkanen in de regio, heeft de ideale omstandigheden gecreëerd voor de koffieteelt. L'OR heeft hier de magie verpakt in een capsule die perfect door je Tassimo wordt gezet, waarbij de machine je capsule herkent door de slimme barcodetechnologie, zodat hij precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water nodig is om een perfect kopje te zetten, die past bij de specificaties van de capsule.

L’OR staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en smaaknuances die verder gaan dan normaal, dus als je voor een L’OR-product kiest, is het vakmanschap ongeëvenaard en is de smaak subliem.

Hier is met andere woorden een klassieke Lungo die naar onze mening in de smaak valt van de meeste koffieliefhebbers.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

L'OR

Capsule systeem

Tassimo

Smaak

Noten, Aromatische Arabica, Bessen

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

26.08.2024

L'OR Lungo Colombia

16 capsules voor Tassimo

(1)

Recensies (1)

My wife's favourite! Lees meer

Vergelijkbare categorieën