Beschrijving

De Lungo Classico van Café Royal is een romige en zijdezachte koffie die perfect is voor elk moment van de dag. Met zijn milde zuurgraad, gemiddelde intensiteit en lichte branding biedt deze koffie een goed afgerond en heerlijk smaakprofiel.

De Lungo Classico van Café Royal wordt gemaakt van eersteklas koffiebonen, die zorgvuldig geselecteerd en gemengd worden om een evenwichtige en smaakvolle koffie te creëren. De volle smaak van de koffie wordt versterkt door de lichte branding, waardoor de koffie een subtiele zoetheid en een delicaat aroma krijgt.

Elke verpakking Lungo Classico bevat 10 aluminium capsules die geschikt zijn voor uw Nespresso®-machine, zodat u gemakkelijk thuis van een heerlijk kopje koffie kunt genieten. Het gemak van deze capsules zorgt ervoor dat u zonder moeite of gemors van een vers gezet kopje koffie kunt genieten.

Ervaar het ultieme gemak en kwaliteit met de Lungo Classico van Café Royal. Bestel deze koffie vandaag nog en ontdek de zachte en romige smaak die uw koffieverlangen zeker zal stillen.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Café Royal

Capsule systeem

Nespresso

Smaaknoten

Bessen

Eigenschap

Aluminium, Rainforest alliance

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

30.06.2025

Lungo Classico - Café Royal

10 capsules voor Nespresso®

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën