Beschrijving

Douwe Egberts Decaf is een intense Lungo voor wie van een aromatische kop koffie houdt, maar die ook koffie wil zonder de verkwikkende werking van cafeïne.

Met deze cafeïnevrije variant krijg je een volle en aromatische Lungo waarvan je kunt genieten als middag- of avondkoffie zonder bang te zijn dat je je nachtrust verstoort. Het is gemaakt op basis van donker geroosterde Arabica- en Robusta-bonen, die samen een mooi samenspel vormen tussen de zoete fruitige tonen van de Arabica-boon, die elegant worden gecombineerd met de meer bittere smaak van de Robusta-boon.

De koffie is verpakt in een aluminium capsule waardoor het aroma en de versheid optimaal behouden blijven. Je stopt hem gewoon in je Nespresso®-machine en binnen de kortste keren heb je een heerlijke Lungo gezet, zoals je die kent van de beste Cafés.

De geschiedenis van Douwe Egberts gaat terug tot 1753, toen het bedrijf werd opgericht in de Nederlanse stad Joure als een kruidenierswinkel. Tegenwoordig is Douwe Egberts een van de drie grootste koffieproducenten ter wereld en levert het een brede selectie kwaliteitskoffie van over de hele wereld aan koffiekenners over de hele wereld.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

20

Aantal kopjes

20

Merk

Douwe Egberts

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Zure Robusta, Aromatische Arabica, Milde zuurgraad

Eigenschap

Cafeïnevrij, Aluminium

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

04.04.2024

Douwe Egberts Lungo 6 Cafeïnevrij XL

20 capsules voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Heel lekker, snelle levering Lees meer