Beschrijving

Als u fan bent van Kaffekapslen's Grande pods, dan zult u erg blij zijn te horen dat we ze nu aanbieden in verpakkingen van 30 pods!

Deze pods zijn perfect voor uw ochtendkopje, een middagpauze of elk ander moment dat u wilt genieten van een grote mok heerlijke koffie. 

Onze Grande is gemaakt van medium gebrande Arabica-bonen, waardoor u fruitige ondertonen krijgt en een ronde body die bij elke slok aangenaam smaakt. Het is een milde koffie die zeker nog genoeg naar koffie smaakt. Alleen of met melk en suiker, deze koffie zal iedereen zeker bevallen.

Gemakkelijk te zetten met uw Dolce Gusto-machine, u kunt een pak van 30 compatibele pods in huis halen en langer genieten van uw favoriete Kaffekapslen-koffie voordat u uw volgende bestelling plaatst.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Ingrediënten

Ristede og malet kaffe

Specificaties

Aantal capsules

30

Aantal kopjes

30

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.12.2024

Grande - Alledaagse koffie

30 capsules voor Dolce Gusto

(7)

Recensies (7)

Zeer goede koffie Lees meer
Heel tevreden, prijs / kwaliteit heel goed , uiteraard een alledaagse koffie maar heel scherp geprijsd en vlot geleverd Lees meer
Waardige vervanger van het echter merk, we merken praktisch geen smaakverschil. Enkel zijn de capsules iets harder dan het duurdere merk, maar we gebruiken ze al een jaar en het apparaat blijft perfect werken. Lees meer
Zeer goeie koffie en best koffie ooit Lees meer
Super lekker en prijs ok Lees meer
Heel goeie betaalbare koffie, dus gewoon goed , een aanrader. Lees meer
Zelfde smaak als de echte capsules, prijs veel beter. Lees meer