Beschrijving

Met deze thee krijg je de perfecte combinatie van sinaasappel en gember - met een vleugje vanille. Geniet van deze heerlijke thee gevuld met biologische ingrediënten terwijl je denkt aan de hitte van de zomer.

Kom in een goed humeur en streel je gehemelte en geest - de essentie van de thee is zonneschijn en vertrouwen. Yogi Tea Ginger Orange is cafeïnevrij.

Ingrediënten

Gember*, zoethout*, citroengras*, sinaasappelschil*, zwarte peper*, vanilleextract*, sinaasappelolie*, pepermunt*, anijs*.

Specificaties

Aantal zakjes

17

Aantal kopjes

17

Merk

Yogi Tea

Smaaknoten

Gember, Oranje

Eigenschap

Biologisch

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.07.2026

Yogi Tea Ginger Orange

17 theezakjes

(1)

Recensies (1)

Yogi Tea Ginger Orange is een opvallende en verkwikkende blend die een heerlijk samenspel biedt tussen de warmte van gember en de levendigheid van citrus. Deze thee heeft niet alleen mijn smaakpapillen verrast, maar heeft ook een verfrissend effect dat een glimlach op mijn gezicht tovert.

De combinatie van gember en sinaasappel is doordacht en evenwichtig. De intense, kruidige kick van gember wordt op een prachtige manier aangevuld door de heldere, citrusachtige tonen van sinaasappel. Het resultaat is een smaakexplosie die zowel stimulerend als verfrissend is.

Wat deze thee extra speciaal maakt, is de subtiele toevoeging van pepermunt en citroengras. Deze kruiden voegen een verfrissende laag toe aan het aroma en dragen bij aan het algehele verkwikkende karakter van de blend.

Bij het brouwen komt een aangename geur vrij die de ruimte vult met de opwekkende aroma's van gember en citrus. Het is een uitnodiging om even te pauzeren en te genieten van een moment van hernieuwde energie.

Een ander pluspunt van Yogi Tea is de toewijding aan biologische en ethisch verantwoorde ingrediënten. Dit draagt bij aan de algehele ervaring en geeft een geruststellend gevoel van zorg voor zowel de consument als het milieu.

In conclusie is Yogi Tea Ginger Orange een smaakvolle ontdekking voor liefhebbers van kruiden en citrus. De harmonieuze combinatie van gember en sinaasappel, aangevuld met verfrissende kruiden, maakt het een ideale keuze voor een opwekkend moment op elk moment van de dag. Deze thee is een aanwinst voor wie op zoek is naar een smaakvolle en verfrissende thee-ervaring.
Lees meer

Vergelijkbare categorieën