Deze bundel bevat

Beschrijving

Genio Touch is een revolutionaire herinterpretatie van de klassieke Dolce Gusto Genio, die overal ter wereld op het aanrecht staat. Geïnspireerd door zijn voorganger, zul je verschillende lijnen kunnen herkennen in het tijdloze ontwerp dat Genio Touch gemeen heeft met zijn grote broer.

Maar de Genio Touch is toch helemaal zichzelf! Genio Touch is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte en is daardoor zowel lager als smaller dan zijn voorganger. Hij is weel een beetje dieper - om geen concessies te doen aan de grootte van de watertank, die 0,8L is. In de machine is het lekbakje ingebouwd, die kan worden aangepast zodat je altijd je favoriete kopje of mok kunt gebruiken.

Het innovatieve, gebruiksvriendelijke touchscreen maakt het bedienen van de machine een fluitje van een cent en kan door iedereen in het gezin worden gebruikt. Als de machine klaar is met brouwen, stopt hij helemaal vanzelf - en na 1 minuut inactiviteit schakelt het apparaat zichzelf uit. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de elektriciteitsrekening, maar kun je tegelijkertijd gemakkelijk meerdere kopjes of capsules achter elkaar maken zonder wachttijd.

Met Genio Touch is het nu nog eenvoudiger om je koffie precies te krijgen zoals je het wilt. Met de nieuwe temperatuurselectiefunctie kun je kiezen of je je koffie liever heet hebt, of een minder warm kopje wilt voor als de jongsten in het gezin chocolademelk willen hebben, zonder zichzelf te verbranden.

Heb je een extra kick nodig van je koffie? Met Espresso Boost-technologie kun je precies kiezen hoe sterk je koffie moet zijn - en als je een slapeloze nacht hebt gehad, kun je de XL-functie gebruiken om een ​​extra grote kop te zetten als je 's ochtends extra opstarthulp nodig hebt.

Specificaties

Stuks

1

Capsule systeem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio Touch

incl. 6 pakketten capsules

Normale prijs € 141,93 Vanaf € 137,99