Beschrijving

St. Remio is een koffiemerk met een bijzonder hoge focus op milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid. St Remio gebruikt alleen UTZ gecertificeerde koffie, dus je bent er altijd van verzekerd dat de koffie duurzaam, en onder goede omstandigheden en werkomstandigheden is verbouwd. St. Remio ondersteunt ook een groot aantal projecten om deze waarden te promoten, en heeft een speciale focus op Rwanda, met name gericht op het verbeteren van de omstandigheden van vrouwelijke koffieboeren.

Bij aankoop van St. Remio-koffie ondersteunt men daarom actief de gemeenschap van lokale koffieboeren en draagt bij aan beter onderwijs, economie en duurzame ontwikkeling.

St. Remio heeft onlangs een nieuwe biologische serie gelanceerd waarbij alle soorten koffie biogecertificeerd zijn. Deze serie bestaat uit een aantal soorten kwaliteitskoffie, die geheel zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen zijn geteeld, wat natuurlijk ook het geval is bij deze Espresso.

Je krijgt hier een klassieke krachtige Espresso, waarbij je duidelijke tonen van donkere chocolade en hazelnoten proeft. Met andere woorden, dit is een Espresso die met zijn volle smaak heerlijk is om puur van te genieten.

Wij bevelen deze st. Remio-variant warm aan - want hier krijg je niet alleen kwaliteitskoffie, maar steun je ook een goed doel.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

St. Remio

Capsule systeem

Caffitaly

Smaak

Hazelnoot, Pure chocolade

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

17.05.2025

St. Remio Espresso

10 capsules voor Caffitaly

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën