Beschrijving

Starbucks® heeft deze espressobranding gemaakt van een perfect uitgebalanceerde melange van Arabica bonen. De meesterkoffiemakers hebben tijd besteed aan het onderzoeken en testen van bonen en verschillende brandingen, en sinds ze bij deze koffie uitkwamen, is het een hoofdbestanddeel in de Starbucks® lijn.

De bonen komen uit Latijns-Amerikaanse en uit Aziatische landen rond de Stille Oceaan en worden lang geroosterd om de tonen van karamel en melasse te onthullen. Duizenden enthousiaste klanten komen terug voor meer van deze klassieke Starbucks® branding. Nu kun je thuis je eigen Starbucks® favoriet maken.

Dankzij deze pods die compatibel zijn met je Nespresso® machine kun je genieten van dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Starbucks® cafés zonder dat je je woonkamer hoeft te verlaten. Deze koffie is perfect voor ristretto's en espresso's, en het is een geweldige basis voor alle espressodranken; lattes, cappuccino's, Americano's... Met je Nespresso® machine en een melkopschuimer, kun je thuis echt je eigen barista zijn.

Met deze verpakking van 18 pods heb je genoeg om je verlangen naar koffie voor een tijdje te stillen.

Specificaties

Aantal capsules

18

Aantal kopjes

18

Merk

Starbucks

Capsule systeem

Nespresso

Smaaknoten

Karamel

Eigenschap

Aluminium, Arabica

Kop grootte

Espresso

Houdbaar tot

01.03.2025

Special Price

€ 5,69

Espresso Roast

Starbucks van Nespresso® 18 capsules

(1)

Recensies (1)

Dat was echt veel lekkerder Lees meer

Vergelijkbare categorieën