Beschrijving

Lavazza Espresso Ristretto Capsules voor Nespresso® bevatten Arabica koffie uit Midden- en Zuid-Amerika en een vleugje Robusta uit Zuidoost-Azië. Ze komen samen om een ronde en volle melange te maken met tonen van karamel en chocolade.

De Ristretto heeft een donkere, compacte en dichte crema. Deze intense ervaring in een capsule is de ideale koffie wanneer u overdag een energieboost of oppepper nodig heeft. De capsules zijn snel en gemakkelijk te gebruiken: plaats een capsule in uw Nespresso apparaat, druk op de knop en uw premium Ristretto is in een mum van tijd klaar.

Lavazza is opgericht in Turijn en maakt sinds 1895 uitzonderlijke Italiaanse koffie. Het is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde koffiezetapparaten ter wereld. Lavazza maakt alleen Italiaanse koffie van hoge kwaliteit. Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties.

De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza Espresso Ristretto Capsules voor Nespresso® zijn compatibel met Nespresso® machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Chocolade, Donker geroosterde bonen, Karamel

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Ristretto

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

31.01.2025

Lavazza Ristretto

10 capsules voor Nespresso®

(2)

Recensies (2)

Excellent service: fast delivery on a price that beats all competitors Lees meer
ce ristretto est vraiment délicieux Lees meer